ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Κεϊτά έφτασε στην Ελλάδα

Ο Ντιμπί Κεϊτά κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Ο Ντιμπί Κεϊτά κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ντιμπί Κεϊτά στον Ολυμπιακό, με τον 18χρονο Ισπανό να φτάνει στην Ελλάδα για τους ερυθρόλευκους.

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντιμπί Κεϊτά, ο οποίος προσγειώθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 18:00. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής θα περάσει τα απαιτούμενα ιατρικά και στη συνέχει θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Ντιμπί Κεϊτά από τη Β' ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αρχικά προορίζεται για τον Ολυμπιακό Β', με προοπτική την ενσωμάτωση στην πρώτη ομάδα.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να με πάρει από πέρσι. Είμαι διπλά χαρούμενος που αυτή η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα" ανέφερε ο Κεϊτά.

Ο Κεϊτά στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό
Ο Κεϊτά στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Κεϊτά είναι γεννημένος στις 8 Ιουλίου του 2003 στο Τολέδο και σε ένα εξάμηνο θα κλείσει τα 19 του χρόνια. Αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ, έχει επίσης καταγωγή από το Μάλι όπως ο Φαντιγκά, ενώ έχει ισπανική υπηκοότητα.

Προέρχεται από την ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το 2016 πέρασε και από την συμπολίτισσα Ράγιο Βαγιεκάνο. Στην Ισπανία αναφέρουν πως οι μερένγκες θα κρατήσουν 20% ποσοστό μεταπώλησης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ