ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο έτοιμος Ραμόν και το ανοιχτό ενδεχόμενο για δεύτερο αριστερό μπακ, αν πωληθεί ο Ρέαμπτσουκ

Ο Ραμόν με τη φανέλα της Φλαμένγκο
Ο Ραμόν με τη φανέλα της Φλαμένγκο JORGE RODRIGUES/AGIF/AGIF VIA AFP

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσουκ θα καθορίσουν τη μεταγραφική πολιτική του Ολυμπιακού σε ό,τι έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εν αναμονή της άφιξης του Ραμόν Ράμος Λίμα στην Ελλάδα, ο οποίος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών με την πειραϊκή ΠΑΕ. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μίτσελ, καθώς είναι έτοιμος αγωνιστικά με δεδομένο ότι ακολούθησε όλη την προετοιμασία της Φλαμένγκο και έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι της ομάδας του Ρίο ντε Τζανέιρο για τη σεζόν.

Ο 22χρονος αριστερός μπακ αγωνίστηκε 90 λεπτά με την Φλαμένγκο στο παιχνίδι εναντίον της Αουντάξ και είχε πολύ καλή απόδοση. Ο Ραμόν είναι κυρίως επιθετικός μπακ, όπως οι περισσότεροι Βραζιλιάνοι πλάγιοι αμυντικοί, καθώς του αρέσει να συμμετέχει πολύ στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Είναι γρήγορος, με έκρηξη στα πρώτα μέτρα, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, προωθείται συχνά βγάζοντας καλές σέντρες, είναι δυνατός και έχει γρήγορες επιστροφές καλύπτοντας τα νώτα του.

Δεύτερος αριστερός μπακ, αν...

Ο Ραμόν ίσως να μην είναι η μοναδική προσθήκη αριστερού μπακ στον Ολυμπιακό την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Για την ώρα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο, οι ερυθρόλευκοι να κινηθούν και για άλλο παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον Ρέαμπτσουκ. Αν πωληθεί ο Μολδαβός ποδοσφαιριστής στη Μπολόνια, την Στρασμπούρ ή σε άλλο σύλλογο, τότε η πειραϊκή ομάδα πιθανότατα θα κάνει κίνηση για άλλον αριστερό μπακ.

Το κεφάλαιο Λάτο, για παράδειγμα, δεν έχει κλείσει για τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει διπλή πρόταση για την απόκτηση του παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η μία είναι προς τη Βαλένθια για την άμεση απόκτησή του και η δεύτερη είναι προς τον Ισπανό αμυντικό για να συμφωνήσει από τώρα για το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Ο Μίτσελ θέλει τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή και φέρεται διατεθειμένος να περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα.

Πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει στα υπόψη και άλλον αριστερό μπακ από την ευρωπαϊκή αγορά, το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Σε κάθε περίπτωση, όλα εξαρτώνται από τον Ρέαμπτσουκ, διότι αν οι ερυθρόλευκοι δεν ικανοποιηθούν οικονομικά, τότε δεν θα παραχωρηθεί ο παίκτης.

Κρούσεις για παραχωρήσεις παικτών

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές για την παραχώρηση παικτών που δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μίτσελ, προκειμένου να ελαφρύνει το ρόστερ. Ο Άβιλα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Έλτσε, Άλκμααρ, Σταντάρ Λιέγης, Τρουά και Λουντογκόρετς, ο Αγκιμπού Καμαρά πολιορκείται από την Σταντάρ Λιέγης και ο Ουί Τζο Χουάνγκ έχει δεχτεί πρόταση από την Μινεσότα Γιουνάιτεντ.

Κατά τα άλλα, ο Σισέ βρίσκεται στο μικροσκόπιο της Σαρλενιτάνα και μία ακόμη ιταλικής ομάδας, ενώ ο Μπουχαλάκης φέρεται να απασχολεί δύο συλλόγους από τη Σαουδική Αραβία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ