ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε με ένα μήνα αποκλεισμού

Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε με ένα μήνα αποκλεισμού
INTIME SPORTS

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο με ένα μήνα αποκλεισμού από αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια.

Το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε τον Αβραάμ Παπαδόπουλο για το ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Συγκεκριμένα του επέβαλε ποινή αποκλεισμού από τον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για έναν μήνα.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Αρ. Απόφ. 181/30-9-2022

ΠΡΟΣ

1) ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

2) Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (Γενικός Αρχηγός)

Απαλλάσσει τους εγκαλουμένους για την αποδιδόμενη σε βάρος τους πειθαρχική παράβαση της υβριστικής συμπεριφοράς έναντι του Διαιτητή του αγώνα (άρθρο 10 παρ. 1 περ. δ Ι και 11 παρ. 1, 2, 3 Π.Κ. της Ε.Π.Ο.)

Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση της απώθησης Διαιτητή από τον 2ο εγκαλούμενο.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του 2ου εγκαλουμένου (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. έ, σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.).

Επιβάλλει στον Α. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ για τη πράξη, για την οποία κρίθηκε πειθαρχικώς ελεγκτέος τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. ε’ σε συνδυασμό με το άρθρο 11 παρ. 1, 2 και 3, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.). (αγώνας της 18-9-2022 με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ)".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ