ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να αναλάβει γενικός αρχηγός

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλάβια Πράγας
Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Σλάβια Πράγας EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να κρεμάσει τα παπούτσια του και να αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού.

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι ραγδαίες, καθώς πραγματοποιούνται αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Μία είδηση αφορά την στελέχωση του ερυθρόλευκου σταφ.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων, αναμένεται να κρεμάσει τα παπούτσια του. Όμως θα παραμείνει στον Ολυμπιακό από άλλο πόστο.

Συγκεκριμένα, ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός πρόκειται να αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τα εσωτερικά θέματα του Ολυμπιακού και πρόκειται να βοηθήσει σημαντικά στα αποδυτήρια.

Αυτή είναι η δεύτερή του θητεία στον Ολυμπιακό. Από το 2008 έως το 2014 και από το 2019 έως και σήμερα. Συνολικά με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει 212 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με έξι γκολ και δύο ασίστ.

Έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Άρη, του Μπρίσμπεϊν Ρόαρ, την Σανγκάη Σεχνουά, της Τραμπζονσπόρ και της Τζουμπίλο Ιβάτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ