ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Ο ανοικτός δίαυλος του Μίτσελ με Χεσέ Ροντρίγκεθ - Λάτο και το status με τον Τοβέν

Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ με τη φανέλα της Στόουκ
Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ με τη φανέλα της Στόουκ AP PHOTO/RUI VIEIRA

Οι περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Μίτσελ για την ενίσχυση στα εξτρέμ του Ολυμπιακού και ο Λάτο που ακόμα παραμένει στο επίκεντρο της μεταγραφικής ενίσχυσης των ερυθρόλευκων.

Ο Χεσέ Ροντρίγκεθ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά και ακολουθεί καθημερινά ατομικό πρόγραμμα περιμένοντας νεότερα για την μεταγραφή του. Στην Ισπανία και στην Τουρκία επιμένουν ότι ο έμπειρος εξτρέμ και σέντερ φορ (που έμεινε ελεύθερος από τον Ανκαραγκουτσου πριν από δύο εβδομάδες) βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Μίτσελ και περιμένει τις εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεχωρίσει τέσσερις – πέντε εξτρέμ για την ενίσχυσή του και τα τελευταία εικοσιτετράωρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Από τη μία, είναι ο έμπειρος Χεσέ και ο Καμπράλ (Σπόρτινγκ Λισαβόνας) ο οποίος είχε απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι τους ερυθρόλευκους και από την άλλη, οι ταλαντούχοι και φιλόδοξοι Ταβσάν (Ναϊμέγκεν) και Εμπουκού (Ρεμς). Πληροφορίες θέλουν την πειραϊκή ομάδα να έχει στα υπόψη και άλλον πλάγιο επιθετικό, χωρίς όμως για την ώρα να έχει διαρρεύσει κάτι.

Τι ισχύει με τον Τοβέν

Την ίδια ώρα η δαπανηρή περίπτωση του Φλοριάν Τοβέν βρίσκεται σε πολύ αρχικό στάδιο. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει, σε πρώτη φάση, προταθεί στους ερυθρόλευκους, καθώς η επιθυμία του είναι να βρει ομάδα στην Ευρώπη. Τον 30χρονο τον γνωρίζει πολύ καλά ο Ζοζέ Ανιγκό και παράλληλα έχει δουλέψει με τον Μίτσελ, ένας συνδυασμός που αναπόφευκτα γεννά συνειρμούς για το μέλλον του.

Για την ώρα και σύμφωνα με όσα γράφονται στο εξωτερικό, τον Τοβέν θέλουν διάφορες ομάδες. Από τη Βαλένθια, τη Θέλτα και τη Λιόν ως τη Νις τη Ναντ, την Τράμπζονσπορ και ομάδες από το MLS.

Πάντως οι επαφές του Ολυμπιακού σε αρκετά μέτωπα δείχνει τη ξεκάθαρη διάθεση για ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης, έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Για το που θα καθίσει, εν τέλει, η μπίλια θα φανεί τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι οι ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν έναν πλάγιο επιθετικό, ο οποίος θα είναι έτοιμος αγωνιστικά για να προσφέρει άμεσα, καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν και η πειραϊκή ομάδα έχει αρκετά και δύσκολα παιχνίδια μπροστά της.

Επιμονή για Λάτο

Επίσης, στην Ισπανία θεωρούν ότι ο Μίτσελ και, γενικά, ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα της απόκτησης του Λάτο από τη Βαλένθια, αλλά αυτό είναι σε συνάρτηση με την πώληση του Ρέαμπτσιουκ. Και απ΄ ότι φαίνεται, η υπόθεση του δεύτερου αριστερού μπακ θα είναι ανοιχτή μέχρι την τελευταία στιγμή.

Παρεμπιπτόντως, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει και δεύτερη προσφορά στον Ισπανό αριστερό μπακ (στο ενδεχόμενο που δεν συναινέσει τώρα η Βαλένθια), για να συμφωνήσει από τώρα, με την προοπτική να ενσωματωθεί στο ρόστερ το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, ο Ρέτσος και ο Ρέαμπτσιουκ προπονήθηκαν ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μίτσελ ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ. Ο πρώτος δεν αποκλείεται να είναι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού την Κυριακή (29/1) στο Καραϊσκάκης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ