ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ανιγκό έθεσε στα υπόψη του Μίτσελ τον Ντουμπιά

Ο Σουλεϊμάν Ντουμπιά με τη φανέλα της Ανζέρ
Ο Σουλεϊμάν Ντουμπιά με τη φανέλα της Ανζέρ 2022 AP PHOTO/JEREMIAS GONZALEZ

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ζοζέ Ανιγκό, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε να έχει θέσει στα υπόψη του Μίτσελ τον 26χρονο αριστερό μπακ Σουλεϊμάν Ντουμπιά, ο οποίος αγωνίζεται στην Ανζέ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού που βρίσκεται ήδη στην Ισπανία τρεις αριστερούς μπακ, τους Μαρσέλο, Ρέαμπτσιουκ και Λάιντνερ, ενώ υπάρχει και η έξτρα λύση του Βρουσάι. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ανοιχτά τα μάτια τους στη διεθνή αγορά για την ενίσχυση στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Και αυτό για μια σειρά από λόγους.

Ο Μίτσελ είχε τετ α τετ με τον Μαρσέλο την προηγούμενη εβδομάδα στο Ρέντη, του εξήγησε για ποιο λόγο τον είχε αφήσει εκτός 20άδας από τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και, γενικά, γιατί δεν τον χρησιμοποιούσε στα τελευταία παιχνίδια και ευελπιστεί σε αλλαγή της εικόνας του την περίοδο της προετοιμασίας της πειραϊκής ομάδας στην Εστεπόνα.

Όμως, εξακολουθούν να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αποδέσμευσης του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Παράλληλα, ο Λάιντνερ θα πάρει την ευκαιρία του στα φιλικά παιχνίδια με την Χάντερσφιλντ και την Σταντάρ Λιέγης και από την απόδοσή του θα εξαρτηθούν πολλά.

Ματιές του Ολυμπιακού στο εξωτερικό

Έτσι, είναι λογικό ο Ολυμπιακός να ρίχνει ματιές στο εξωτερικό για την πιθανότητα απόκτησης αριστερού μπακ. Άλλωστε, είναι εμφανές ότι οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται μία καλή και αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ζοζέ Ανιγκό, σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε να έχει θέσει στα υπόψη του Μίτσελ έναν παίκτη από το γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο γνωρίζει καλά και ο Ισπανός προπονητής θα αποφασίσει αν πληροί τις προδιαγραφές που θέλει. Πρόκειται για τον Σουλεϊμάν Ντουμπιά, ο οποίος αγωνίζεται στην Ανζέ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο Ντουμπιά γεννήθηκε στο Παρίσι στις 29 Σεπτεμβρίου 1996, αλλά κατάγεται και είναι διεθνής με την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού. Αποτελεί προϊόν της Ακαδημίας της Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία έπαιξε μέχρι τη δεύτερη ομάδα και στη συνέχεια αναζήτησε την τύχη του στην Ιταλία, αρχικά στην Μπάρι και στη συνέχεια στην Βιτσέντσα.

Ακολούθησε η ελβετική Γκρασχόπερς και το καλοκαίρι του 2018 πωλήθηκε στη γαλλική Ρεν έναντι τριών εκατομμυρίων ευρώ. Και με το ίδιο ποσό μεταπήδησε δύο χρόνια μετά (το καλοκαίρι του 2020) στην Ανζέ. Μέσα στην περίοδο, ο 26χρονος αριστερός μπακ έχει 13 συμμετοχές με την Ανζέ, ενώ συνολικά κατά τη θητεία του στη Ligue 1 έχει 80 αγώνες και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ