ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τσεκάρει και συζητάει για Γκονθάλεθ και Μπαλντέ

Ο Άλβαρο Γκονθάλεθ της Μαρσέιγ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιλ για τη Ligue 1 2020-2021 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Άλβαρο Γκονθάλεθ της Μαρσέιγ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Λιλ για τη Ligue 1 2020-2021 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 © 2020 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Ολυμπιακός κινείται για να κλείσει υποθέσεις σε όλες τις γραμμές του και ως εκ τούτου κοιτάζει τις περιπτώσεις των Άλβαρο Γκονθάλεθ και Κεϊτά Μπαλντέ.

Ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να κλείσει τα ανοιχτά μέτωπα και να ενισχύσει το ρόστερ του. Δύο θέσεις στις οποίες οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν να κάνουν κίνηση είναι αυτές του επιθετικού και του κεντρικού αμυντικού.

Ο Τικίνιο αποτελεί παρελθόν από τους ερυθρόλευκους, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό επιθετικό να μετακομίζει στην πατρίδα του και συγκεκριμένα στην Μποταφόγκο. Οι Πειραιώτες θέλουν να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του.

Συγκεκριμένα, ένας από τους παίκτες που κοιτάζει ο Ολυμπιακός και βρίσκεται σε συζητήσεις είναι ο Κεϊτά Μπαλντέ. Ο 27χρονος Σενεγαλέζος έχει μείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μπαλντέ έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Λάτσιο, Μονακό, Ίντερ, Μονακό, Σαμπντόρια και εσχάτως στην Κάλιαρι. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ και δύο ασίστ.

Κοιτάζει και τον Γκονθάλεθ

Ο Ολυμπιακός αναζητεί να ενισχυθεί και στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Ένα από τα ονόματα τα οποία βρίσκονται στην ερυθρόλευκη λίστα και υπάρχουν συζητήσεις είναι αυτό του Άλβαρο Γκονθάλεθ.

Ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ, έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στον γαλλικό νότο. Με την ομάδα της Μασσαλίας την περσινή σεζόν είχε 11 συμμετοχές σ' όλες τις διοργανώσεις.

Στην καριέρα του επίσης έχει φορέσει τις φανέλες των Ρασίνγκ, Σαραγόσα, Εσπανιόλ και Βιγιαρεάλ. Με το κίτρινο υποβρύχιο μάλιστα είχε 111 συμμετοχές με δύο γκολ και έξι ασίστ.

Κυνηγάει έναν επιτελικό χαφ

Δεν είναι άγνωστο πως ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δικό του έναν επιτελικό μέσο. Ο Κάρλος Κορμπεράν επιθυμεί έναν δημιουργικό παίκτη, όχι ένα κλασικό δεκάρι, αλλά έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να κινηθεί σε αρκετούς χώρους του γηπέδου.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν θέμα στο δημιουργικό κομμάτι, κάτι το οποίο έχει παρατηρήσει ο Ισπανός προπονητής στα δύο παιχνίδια που βρίσκεται στον πάγκο των Πειραιτών και θέλει να το λύσει με έναν παίκτη, ο οποίος θα εξυπηρετεί το πλάνο του.

Ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με δύο επιτελικούς χαφ από την ισπανική αγορά, κι έναν ακόμη εκτός Ιβηρικής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ