ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το "here we go" του Μιλτιάδη Μαρινάκη για την υπογραφή του Βρσάλικο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Το "here we go" του Μιλτιάδη Μαρινάκη για την υπογραφή του Βρσάλικο
MILTIADIS MARINAKIS TWITTER

Ο Σίμε Βρσάλικο έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη να ανεβάζει φωτογραφία στα social media κρύβοντας το πρόσωπο του Κροάτη μπακ.

Ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την ανακοίνωση της μεγάλης συμφωνία με τον Σίμε Βρσάλικο. Μάλιστα, ο Μιλτιάδης Μαρινάκης ανέβασε φωτογραφία στο Twitter, όπου εμφανίζεται ο Κροάτης μπακ, με κρυμμένο πρόσωπο, να υπογράφει το συμβόλαιο του.

"Here we go" έγραψε μάλιστα ο Μιλτιάδης, την ατάκα που χρησιμοποιεί ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο όταν κλείνει μία μεταγραφή. Να σημειωθεί πως ο έγκριτος δημοσιογράφος σχολίασε με ένα τσεκ και την σημαία της Κροατίας.

Ο Βρσάλικο υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενώ στη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει και οψιόν γι' ακόμη έναν χρόνο.

Το βράδυ της Πέμπτης (30/6) η Ατλέτικο είχε αποχαιρετήσει τον Κροάτη διεθνή αμυντικό μέσω ανάρτησης στα social media και το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) ο 30χρονος άσος προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", για να περάσει εν συνεχεία από ιατρικές εξετάσεις πριν δώσει επίσημα τα χέρια με τη νέα του ομάδα.

Ο Βρσάλικο έπαιξε σε 70 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης, 13 στο Champions League, 12 στο ισπανικό Κύπελλο, 4 στο Europa Cup και 1 στο ισπανικό Super Cup. Ο Κροάτης σε αυτές τις 100 συμμετοχές είχε συγκομιδή 3 τέρματα και 10 ασίστ.

Επίσης, στην καριέρα τους αγωνίστηκε στην Ζαντάρ, στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στην Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, στη Τζένοα, στη Σασουόλο και στην Ίντερ. Μάλιστα, η Ατλέτικο Μαδρίτης τον είχε αποκτήσει το 2016 από τη Σασουόλο αντί 14 εκατ. ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ