ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Θέλει δανεικό τον Καμπράλ, σύμφωνα με τη Record

Ο Ζοβάνε Καμπράλ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ
Ο Ζοβάνε Καμπράλ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ © 2020 ANTONIO COTRIM / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Ζοβάνε Καμπράλ και έχει καταθέσει πρόταση δανεισμού στη Σπόρτινγκ, σύμφωνα με τη Record.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχύσει τα άκρα του και έχει στραφεί στην αγορά, στρέφοντας την προσοχή του σε ένα γνώριμο όνομα.

Οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον αριστερό εξτρέμ της Σπόρτινγκ, Ζοβάνε Καμπράλ, και σύμφωνα με τη Record έχουν καταθέσει πρόταση δανεισμού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 24χρονος έχει συνδεθεί με την πειραϊκή ομάδα, καθώς το όνομά του είχε "παίξει" δυνατά στη μεταγραφική λίστα του συλλόγου και το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά από λίγους μήνες ο Ολυμπιακός επέστρεψε για την περίπτωση του 24χρονου διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι και άνοιξαν εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με την πορτογαλική ομάδα.

Ο Καμπράλ έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά δεν υπολογίζεται και οι Πορτογάλοι τον παραχωρούν με το ανάλογο αντίτιμο. Άλλωστε τον περασμένο Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στη Λάτσιο.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα που ξεκίνησε ο Καμπράλ την καριέρα του ήταν η Ναγκάρ στο Πράσινο Ακρωτήρι, όμως από ηλικία μόλις 16 ετών βρέθηκε στα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ και θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών της.

Από τα "λιοντάρια" δεν έχει φύγει ποτέ πέρα από το προηγούμενο εξάμηνο, όπου πήγε στη Ρώμη και τους λατσιάλι, ενώ με την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ μετράει 97 ματς με 21 γκολ και 17 ασίστ. Στη Λάτσιο έπαιξε μόλις σε 4 ματς έχοντας ένα τέρμα, ενώ έχει κατακτήσει με τη φανέλα της Σπόρτινγκ ένα πρωτάθλημα Πορτογαλίας, ένα Κύπελλο, τρία Λιγκ Καπ και ένα Σούπερ Καπ.

Παράλληλα, ο Καμπράλ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου, έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ και έχει και πορτογαλική υπηκοότητα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ