ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για τον Λάτο, ζητούν 900.000 ευρώ οι "νυχτερίδες"

Ο Λάτο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια
Ο Λάτο πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια 2019 AP PHOTO/ALBERTO SAIZ

Ο Τόνι Λάτο βρίσκεται στα ραντάρ του Ολυμπιακού, αλλά το συμβόλαιό του με τη Βαλένθια λήγει σε έξι μήνες, με την ισπανική ομάδα να ζητά 900.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει στραφεί στην αγορά για παίκτες και ο Τόνι Λάτο είναι από τους παίκτες που βρίσκονται στα υπόψιν των ερυθρόλευκων για τη θέση του αριστερού μπακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πειραϊκή ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Βαλένθια για την απόκτησή του, με τον παίκτη να αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος τον θέλει στο ρόστερ του.

Μάλιστα, η ισπανική ομάδα φέρεται να ζητάει 900.000 ευρώ, αλλά το συμβόλαιο του παίκτη λήγει σε έξι μήνες. Ο Ισπανός δεν έχει ωστόσο, αποφασίσει ακόμη αν θα αποχωρήσει τώρα ή θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Βέβαια, δεν θα ανανεώσει με τη Βαλένθια, καθώς του προσφέρει συμβόλαιο για έναν χρόνο, αλλά με 50% μείωση αποδοχών. Την ίδια στιγμή, εκτός από τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο 25χρονος έχει πρόταση και από την Μπολόνια και θα αποφασίσει τα προσεχή εικοσιτετράωρα.

Ο Ολυμπιακός τον θέλει και θα προσπαθήσει να ρίξει τις απαιτήσεις της Βαλένθια. Ο Λάτο είναι το φαβορί και, παράλληλα, υπάρχουν επαφές με τον Σουάζο που έμεινε ελεύθερος από την Κόλο Κόλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ