ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Προς Γκιρεσούνσπορ για έναν χρόνο ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Αγκιμπού Καμαρά στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Κοντά στον δανεισμό του στην Γκιρεσούνσπορ είναι ο Αγκιμπού Καμαρά σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, με τον Ολυμπιακό να έχει αποδεχτεί σχετική πρόταση από τον τουρκικό σύλλογο.

Υπεράριθμες πλέον οι μεσοεπιθετικές επιλογές του ρόστερ του Ολυμπιακού. Χώρος και χρόνος για τον Αγκιμπού Καμαρά δεν προβλέπεται. Αμοιβαίως επωφελής η λύση του δανεισμού, πόσο μάλλον από την στιγμή που και η αποσυμφόρηση του δυναμικού των πρωταθλητών Ελλάδας κρίνεται επιβεβλημένη.

Η προοπτική δανεισμού του μέσου από τη Γουινέα στην Σταντάρ Λιέγης, όντως "έπαιξε" - όχι πάντως τόσο δυνατά -, χωρίς όμως για διάφορους λόγους να τελεσφορήσει. Το στάτους του 21χρονου μέσου όμως δεν αλλάζει, αμετάβλητα επιδιωκόμενος ο δανεισμός του σε όσες αγορές έχουν ακόμη ενεργό μεταγραφικό παράθυρο.

Μια εξ αυτών η Τουρκία, απ’ όπου και έχει έρθει στους "ερυθρόλευκους" σχετική πρόταση από την Γκιρεσούνσπορ. Πρόταση – δανεισμός χωρίς προφανώς option αγοράς - που σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24 καλύπτει τον Ολυμπιακό και το ζητούμενο πλέον είναι αφενός η συναίνεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή για να μετακομίσει στην Κερασούντα (δεν εμφανίζεται, προς στιγμήν τουλάχιστον, αντίθετος), αλλά κυρίως η ολοκλήρωση των διαδικαστικών ως αύριο οπότε και ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος στην Τουρκία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ