ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Περιμένει την απάντηση του Σκάρπα μέχρι τη Δευτέρα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας © 2020 ALEXANDRE SCHNEIDER / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη προσφορά στον Γκουστάβο Σκάρπα και βρίσκεται εν αναμονή της απάντησής του με την προοπτική να τον κλείσει από τώρα για τον Ιανουάριο που θα μείνει ελεύθερος από την Παλμέιρας.

Σε λίγες ώρες (από την Παρασκευή 1 Ιουλίου) ο Γουστάβο Σκάρπα μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με την Παλμέιρας και έχει δικαίωμα να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της αρεσκείας του με την προοπτική να ενσωματωθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει κάνει μία σημαντική προσφορά στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο 2,5+1 ετών με συνολικές αποδοχές, όπως αποκάλυψε το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης, που αγγίζουν τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ καθαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Νότια Αμερική, η πρόταση του Ολυμπιακού είναι η καλύτερη που έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του ο 28χρονος επιθετικός χαφ και εξτρέμ και οι εκπρόσωποί του. Ενδιαφέρον για τον Σκάρπα, για την απόκτησή του επίσης ως ελεύθερο τον Ιανουάριο, έχουν δείξει η Γαλατάσαραϊ και η Λάτσιο, χωρίς όμως για την ώρα να έχει κατατεθεί συγκεκριμένη προσφορά στον ποδοσφαιριστή.

Οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται αρκετές εβδομάδες με την υπόθεση του Σκάρπα, πλέον έχει και την προσφορά της πειραϊκής ΠΑΕ στα χέρια του και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός αναμένει την απάντησή του μέσα στο επόμενο τετραήμερο, δηλαδή το Σαββατοκύριακο ή τη Δευτέρα.

Θέλει να τελειώσει νωρίς το θέμα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Σκάρπα όσο το δυνατόν πιο νωρίς, καθώς ο έμπειρος επιθετικός κάνει εκπληκτική σεζόν στη Βραζιλία (34 αγώνες, 8 γκολ, 8 ασίστ) και από τη στιγμή που λήγει το συμβόλαιό του τον Δεκέμβριο, λογικό και αναμενόμενο είναι στην πορεία να προκύψουν και άλλοι "μνηστήρες". Οι ερυθρόλευκοι λοιπόν θέλουν να προλάβουν κάποιες καταστάσεις ξεκαθαρίζοντας το τοπίο όσο πιο νωρίς μπορούν.

Εφόσον, η πειραϊκή ΠΑΕ καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Σκάρπα, γιατί όλα αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά, τότε δεν αποκλείεται στη συνέχεια να κάνει μία ακόμη κίνηση προς την πλευρά της Παλμέιρας, μήπως και την πείσει να παραχωρήσει τον παίκτη μέσα στο καλοκαίρι. Το σενάριο αυτό δεν μοιάζει και το πιο πιθανό τούτη την ώρα διότι η "βέρντε" θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο μέχρι τον Δεκέμβριο διεκδικώντας το πρωτάθλημα, αλλά στις μεταγραφικές περιόδους δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα, πολλά αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, όπως έχει αναφέρει το SPORT24, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση κι άλλου εξτρέμ από τη διεθνή αγορά, ενώ υπάρχουν ματιές και για τερματοφύλακα.

Παρεμπιπτόντως, ο Μαρτίνς έχει ζητήσει τη διεξαγωγή και άλλου φιλικού παιχνιδιού, πλην από αυτό με την Άλκμααρ (9/7) στο Καραϊσκάκη, πριν από το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (20/7). Προφανώς, για να προλάβουν να αποκτήσουν καλύτερο ρυθμό οι τελευταίοι νεοαποκτηθέντες Ζινκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά και κυρίως ο Βρσάλικο, αλλά και ο Ροντρίγκες που κάνει θεραπεία στη γάμπα τούτο το διάστημα στον Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ