ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Περιμένει μέχρι το βράδυ απαντήσεις για Σκάρπα και Λόου

Ο Σκάρπα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Σκάρπα πανηγυρίζει με τη φανέλα της Παλμέιρας © 2018 ANDRE PENNER/AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός είναι σε μεταγραφικό "πυρετό", καθώς αναμένει έως σήμερα (04/07) το βράδυ τις απαντήσεις του Γκουστάβο Σκάρπα, αλλά και της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Μαξ Λόου.

Ο Ολυμπιακός έχει γυρίσει από την Αυστρία, έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας χρονιάς. Οι ερυθρόλευκοι αρχίζουν να κινούνται σιγά σιγά σε ρυθμούς Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League, ενώ τρέχουν και τις μεταγραφικές τους υποθέσεις.

Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε μέχρι το βράδυ για τις υποθέσεις του Γκουστάβο Σκάρπα, αλλά και του Μαξ Λόου. Ως προς τον 28χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό τα δεδομένα έχουν ως εξής. Όπως αποκάλυψε το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης, ο Ολυμπιακός τού έχει καταθέσει πρόταση για 2.5+1 χρόνια, με τον Βραζιλιάνο να λαμβάνει καθαρά 4.5 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να τον κάνει δικό του τον Ιανουάριο, όταν εκπνέει το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας.

Για τον Μαξ Λόου οι ερυθρόλευκοι περιμένουν την τελική απάντηση στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην κρούση που έχουν καταθέσει για την απόκτησή του, προκειμένου να πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσκουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ