ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τον δρόμο που άνοιξε ο Μανωλάς

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τα ερυθρόλευκα
Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά με τα ερυθρόλευκα EUROKINISSI

Στον Ολυμπιακό δεν είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανοικτοί στην εκδοχή της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή, όπως συνέβη με τον Κώστα Μανωλά.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό στις 28 Ιουνίου, με την πειραϊκή ΠΑΕ να καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό στον Άρη και στη Φούλαμ. Αν και ο διεθνής επιθετικός από τη Μαυριτανία εντάχθηκε σχετικά έγκαιρα στο έμψυχο δυναμικό των ερυθρόλευκων, έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα μόνο ένα ημίχρονο ως αλλαγή στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα και μόλις ένα τέταρτο πάλι ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Ναντ στη Γαλλία.

Στο μεσοδιάστημα ο 27χρονος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό τραυματισμό που τον άφησε αρκετές εβδομάδες εκτός προπονήσεων, αλλά η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός έχει δώσει ήδη 13 επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο παίκτης ουσιαστικά ήταν μέχρι σήμερα παρών - απών.

Πλέον, και σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι είναι ανοικτοί για την παραχώρηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά και ζυγίζουν όλα τα δεδομένα.

Γιατί είναι περίπλοκη η υπόθεσή του

Δεν πρόκειται πάντως για μια εύκολη υπόθεση. Ο Αμπουμπακάρ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και θα πρέπει να βρεθεί ομάδα που να καλύπτει το ετήσιο συμβόλαιό του και, παράλληλα, να δώσει και ένα ποσό στους ερυθρόλευκους.

Επίσης, οι περισσότερες αγορές είναι κλειστές και ο Καμαρά μπορεί να δοθεί σε ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπως συνέβη με τον Μανωλά.

Συν τοις άλλοις, υπάρχει και το ζήτημα με την ευρωπαϊκή λίστα. Σε ενδεχόμενο παραχώρησης του έμπειρου επιθετικού, ο Μίτσελ θα έχει στη διάθεσή του για τη θέση του σέντερ φορ μόνο τον Αραμπί και τον Ουί Τζο για τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια στον όμιλο του Europa League. Παιχνίδια που θα κρίνουν το μέλλον του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μετά τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπακαμπού έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, κατά συνέπεια ο Ισπανός τεχνικός για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι καλυμμένος.

Τα προσεχή εικοσιτετράωρα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο στην υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά όσο και των υπολοίπων παικτών που μπορούν να παραχωρηθούν έτσι ώστε να πέσει ο αριθμός στο ρόστερ που έχει ζητήσει ο Μίτσελ. Οι λύσεις είναι συγκεκριμένες, είτε η πώληση είτε η μετακίνηση στον Ολυμπιακό Β' είτε να μείνει κάποιος παίκτης ελεύθερος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ