ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν προλαβαίνει για Ενρίκε, ήταν στενά τα περιθώρια

Ο Γκουστάβο Ενρίκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Ντιναμό Κιέβου
Ο Γκουστάβο Ενρίκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τη Ντιναμό Κιέβου 2022 AP PHOTO

Ο Ολυμπιακός δεν προλαβαίνει να προχωρήσει στην απόκτηση του Ενρίκε, καθώς θα έπρεπε πρώτα να λυθεί ο δανεισμός του από τη Φλαμένγκο στη Φενέρμπαχτσε.

Το όνομα του 29χρονου Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, Γκουστάβο Ενρίκε, έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν τρόπο να ενισχυθούν την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, η υπόθεση του 29χρονου αμυντικού (ύψους 1,96) παρουσιάζει μια μεγάλη δυσκολία που κάνει ανέφικτη την ολοκλήρωσή της απόψε το βράδυ που είναι το μεταγραφικό deadline.

Ο λόγος είναι πως θα πρέπει πρώτα να λυθεί ο δανεισμός του από τη Φλαμένγκο στη Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία και ο χρόνος που απομένει είναι λίγος για να γίνουν όλες οι διαδικασίες.

Τη φετινή σεζόν ο Ενρίκε αγωνίζεται δανεικός στη Φενέρμπαχτσε έχοντας 22 συμμετοχές με την τουρκική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σάντος, ενώ μετακόμισε στη Φλαμένγκο το καλοκαίρι του 2020, με την οποία έχει 83 εμφανίσεις με οκτώ γκολ και τρεις ασίστ. Μάλιστα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και το Κόπα Λιμπερταδόρες το 21/22.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ