ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κλεισμένος ο Πήλιος

Ο Σταύρος Πήλιος σε παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Σταύρος Πήλιος σε παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει ήδη με τον 23χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρο Πήλιο, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο Ολυμπιακός "καπάρωσε" ήδη τον 23χρονο αριστερό μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα, Σταύρο Πήλιο, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού με τους "ερυθρόλευκους" να τα βρίσκουν σε όλα με τον ποδοσφαιριστή ο οποίος μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2023.

Ο Πήλιος τη φετινή σεζόν είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του με τη φανέλα της ομάδας των Ιωαννίνων και είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων από την Ελλάδα και το εξωτερικό ως μια καλή λύση.

Ο Ολυμπιακός κινήθηκε ταχύτερα και εν τέλει συμφώνησε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή για να υπογράψει στους "ερυθρόλευκους" ως μια κίνηση για το μέλλον.

Ο Πήλιος ο οποίος έχει γεννηθεί στις 10 Δεκεμβρίου 2000 αγωνίζεται από τη σεζόν 2018-19 έως σήμερα στον ΠΑΣ Γιάννινα με διάλειμμα έξι μηνών και συγκεκριμένα το διάστημα 2021-22 που είχε παραχωρηθεί στον Ηρακλή και στη Β' Εθνική όπου είχε καταγράψει 31 συμμετοχές με 2 γκολ.

Στην ομάδα των Ιωαννίνων συνολικά έχει 31 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με ένα γκολ σε Super League και Super League 2.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ