ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Μποταφόγκο περιμένει την άφιξη του Τικίνιο την Παρασκευή, γράφουν στη Βραζιλία

Ο Τικίνιο πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό στη Super League Interwetten.
Ο Τικίνιο πανηγυρίζει γκολ του με τον Ολυμπιακό INTIME

Τα ΜΜΕ της Βραζιλίας περιμένουν την άφιξη του Τικίνιο στην Μποταφόγκο την Παρασκευή (12/8) μια μέρα μετά τη ρεβάνς των ερυθρολεύκων με τη Σλόβαν για τα προκριματικά του Europa League.

Ο Τικίνιο φαίνεται ότι διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον Ολυμπιακό, καθώς τα ΜΜΕ στην Βραζιλία υποστηρίζουν ότι περιμένουν την άφιξη του Βραζιλιάνου φορ μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι Βραζιλιάνοι ποντάρουν στην καλή σχέση με τους ιθύνοντες των ερυθρολεύκων και γι' αυτό τον λόγο συνειδητοποιούν τη σημασία που έχει η αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League.

Έτσι περιμένουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα πάει στη Βραζιλία την Παρασκευή (12/8), ακόμα και αν ο Ολυμπιακός πάρει τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η προθεσμία για να δηλώσουν τον παίκτη στη Βραζιλία είναι μέχρι τη 15η Αυγούστου, επομένως μετά την Παρασκευή θα εργαστούν πυρετωδώς για την άφιξή του. Μαζί με τον Τικίνιο, η Μποταφόγκο θα προσθέσει στο δυναμικό της και τον Ντανίλο Μπαρμπόσα, ο οποίος στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι είχε απασχολήσει την ΑΕΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ