ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει ο Κορμπεράν για "8-10άρι" και όχι μόνο

Ολυμπιακός μεταγραφές: Φουλάρει ο Κορμπεράν για "8-10άρι" και όχι μόνο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τη μεταγραφή επιτελικού χαφ, ενώ παράλληλα υπάρχουν επαφές για την απόκτηση επιθετικού και κεντρικού αμυντικού. Δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Νοτιοκορεάτη Γι Τζο Χουάνγκ, σύμφωνα με τους ερυθρόλευκους.

Προχωράει ο Ολυμπιακός τις κινήσεις του για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση επιτελικού χαφ και, παράλληλα, υπάρχουν επαφές για επιθετικό και κεντρικό αμυντικό. Σε ό,τι αφορά στην επίθεση, πάντως, από πλευράς ΠΑΕ έγινε σαφές πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Νοτιοκορεάτη Γι Τζο Χουάνγκ.

Σε ό,τι αφορά τον επιθετικό μέσο, η πειραϊκή ομάδα φαίνεται να κυνηγάει ένα "8-10άρι". Ο Κορμπεράν φέρεται να προτιμά έναν δημιουργικό παίκτη στο στυλ του Κογιάδο ο οποίος όμως πηγαίνει δανεικός στην Έλτσε που τα βρήκε με την Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει το κλασικό δεκάρι, αλλά έναν παίκτη εκρηκτικό, γρήγορο που θα κινείται σε πολλούς χώρους του γηπέδου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές με δύο επιτελικούς χαφ από την ισπανική αγορά, κι έναν ακόμη εκτός Ιβηρικής.

Σχετικά με τον επιθετικό, μετά την παραχώρηση του Τικίνιο στη Μποταφόγκο, οι ερυθρόλευκοι κοιτούν για έναν κινητικό στράικερ που θα μπορεί να κινηθεί και εκτός μεγάλης περιοχής. Οι Άγγλοι αναφέρθηκαν πριν από λίγες ώρες στον Γι Τζο Χουάντ, για δανεικό μέσω της Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία τον κλείνει από την Μπορντό, κάτι το οποίο όμως δεν επιβεβαιώνεται από τον Ολυμπιακό.

Στην πειραϊκή ΠΑΕ έχει προταθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μεταξύ άλλων, ο Κεϊτά Μπαλντέ ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Κάλιαρι. Ο 27χρονος διεθνής Σενεγαλέζος -που έχει γεννηθεί στην Ισπανία- αγωνίζεται ως σέντερ φορ και εξτρέμ. Ο Μπαλντέ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Μπαρτσελόνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Λάτσιο, την Μονακό, την Ίντερ και την Σαμπντόρια.

Επίσης, οι ερυθρόλευκοι ρίχνουν ματιές για τη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού (τους έχει προταθεί ο 32χρονος Ισπανός Αλβάρο Γκονθάλεθ που έμεινε ελεύθερος από την Μαρσέιγ), ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της απόκτησης αριστερού μπακ και τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα, ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε έκανε το Σάββατο (12/8) την πρώτη του προπόνηση στο Ρέντη. Ο Αμερικανός εξτρέμ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε έξτρα ασκήσεις. Ο Εμβιλά και ο Μπα, που είχαν κάποιες ενοχλήσεις μετά τον αγώνα ρεβάνς με τη Σλόβαν, προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ