ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έρχεται ο Ροντινέι την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου για τις υπογραφές

Ο Ροντινέι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Φλαμένγκο
Ο Ροντινέι πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Φλαμένγκο 2017 AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Ο Ροντινέι έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με τον Ολυμπιακό και αναμένεται στην Ελλάδα τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου για τις υπογραφές, αλλά και για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεκίνησαν την προετοιμασία τους επί ισπανικού εδάφους με την πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (28/11) το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο "Αρόγιο Ενμέντιο" της Εστεπόνα και συνεχίστηκε με την δεύτερη την Τρίτη το πρωί (29/11), αλλά παράλληλα ο Μίτσελ σε συνεργασία με τη διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ βρίσκονται σε διαρκή επαφή για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Ο Ροντινέι προβάρει τα ερυθρόλευκα, καθώς απομένουν πια τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Παράλληλα υπάρχουν επαφές για την απόκτηση του Ντανιέλ Μαντσίνι από τον Άρη και μετά το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου θα υπάρξει κινητικότητα επίσης για την απόκτηση στόπερ και αριστερού μπακ.

Σχετικά με τον Ροντινέι, όλες οι πληροφορίες από τη Βραζιλία αναφέρουν πως απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον έμπειρο δεξιό μπακ για συμβόλαιο 1,5+1 χρόνια, με ετήσιες αποδοχές 1.000.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει μιλήσει ήδη και με τον πρώην παίκτη της πειραϊκής ομάδας και συμπατριώτη του Ραφίνια, είναι έτοιμος να δώσει τα χέρια με τον Ολυμπιακό.

Έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά

Στην Βραζιλία θεωρούν πως ο παίκτης έχει συμφωνήσει ήδη προφορικά με τον Ολυμπιακό, απλά χρειάζεται να ρυθμιστούν ορισμένες λεπτομέρειες και να προγραμματιστεί η άφιξή του στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρόντινεϊ αναμένεται στην Ελλάδα την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και, συγκεκριμένα, μετά την επιστροφή της αποστολής της πειραϊκής ομάδας από την Ισπανία.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός είναι πιθανό να βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου Γεώργιος Καραϊσκάκης στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ στις 10 Δεκεμβρίου.

Έτσι κι αλλιώς, ο Ροντινέι δεν ήταν προγραμματισμένο να μεταβεί αυτές τις μέρες στην Ισπανία, αφενός μεν διότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μεταγραφή του (ιατρικές εξετάσεις, υπογραφές) αφετέρου δε σε εννέα ημέρες η αποστολή της πειραϊκής ομάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης, ότι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ με την Φλαμένγκο λήγει τυπικά στις 31 Δεκεμβρίου και ο ίδιος βρίσκεται σε διακοπές μετά από μία γεμάτη σεζόν (46 συμμετοχές, 6 ασίστ). Το τελευταίο παιχνίδι του Ρόντινεϊ με την φανέλα της Φλαμένγκο ήταν αυτό απέναντι στην Αβάι, στις 13 Νοεμβρίου 2022.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ