ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Επαφές με την Μπαρτσελόνα για Κογιάδο

Ο Άλεξ Κογιάδο με τη φανέλα της Γρανάδα
Ο Άλεξ Κογιάδο με τη φανέλα της Γρανάδα AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού μέσου, Άλεξ Κογιάδο.

Ενόσω οι πληροφορίες για προχωρημένες επαφές με τον εξτρέμ Άλεξ Τέγιο πληθαίνουν, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση και επιτελικού χαφ από την ισπανική αγορά. Μάλιστα οι πληροφορίες από την Ιβηρική αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα της Μπαρτσελόνα για τον Άλεξ Κογιάδο.

Ο 23χρονος Ισπανός ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το καλοκαίρι του 2024 (το οποίο επεκτάθηκε για ένα χρόνο πριν από λίγες ημέρες) και στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στη Γρανάδα (17 αγώνες, 2 γκολ, 1 ασίστ). Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει ο Ολυμπιακός, η Σέλτικ, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης και δύο ισπανικές ομάδες.

Ο Κογιάδο, άλλοτε αρχηγός της δεύτερης ομάδας των μπλαουγκράνα, εμφανίζεται θετικός στην προοπτική να αλλάξει περιβάλλον και χώρα, παρά το πρέσινγκ των ομάδων της πατρίδας του, καθώς δελεάζεται από την προοπτική της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί κατά καιρούς σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, αλλά σε αυτή που αποδίδει καλύτερα είναι του επιτελικού χαφ. Ο Κογιάδο αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Μπαρτσελόνα, της περίφημης Μασία και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει συνολικά 122 συμμετοχές, 24 γκολ και 13 ασίστ στην καριέρα του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ