ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα οι Χασάν και Σεμέδο με Αστέρα, εκτός ο Μπα

Ο Αχμέντ Χασάν πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Αχμέντ Χασάν πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Έγινε γνωστή η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα (21/4, 17:15), με τους Χασάν και Σεμέδο να βρίσκονται στους εκλεκτούς του Πέδρο Μαρτίνς. Εκτός έμεινε ο Μπα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα της Τετάρτης (21/4, 17:15, Novasports 1HD) με τον Αστέρα Τρίπολης και μετά την προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή.

Οι Χασάν και Σεμέδο ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν αντιμετωπίσει και θα είναι ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα με τους Αρκάδες, ενώ ο Μπα έμεινε εκτός από τον Πορτογάλο κόουτς λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Ο Μαρτίνς πήρε μαζί του και τους 26 ποδοσφαιριστές που έχει διαθέσιμους, ενώ όπως έγινε και πέρυσι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές δεν θα μένουν στον Ρέντη την προηγούμενη του ματς, αλλά θα πηγαίνουν κανονικά στα σπίτια τους.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με προπόνηση που διεξήχθη το πρωί της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους ποδοσφαιριστές του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των playoffs που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17:15, novasports1HD) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ