ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Μέσα Αραμπί και Χολέμπας

Αραμπί και Χολέμπας στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ
Αραμπί και Χολέμπας στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ EUROKINISSI

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεπέρασε τον κορονοϊό και προπονήθηκε, το ίδιο και ο Χολέμπας που ξεπέρασε τις ενοχολήσεις. Αμφότεροι είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη το Σάββατο (28/11, 19.30).

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται το Σάββατο (28/11, 19.30, Novasports 2HD) με τον Άρη για τη 10η αγωνιστική της Super League Interwetten και στην προπόνηση της Πέμπτης (26/11), μία μέρα μετά την ήττα (0-1) από τη Σίτι, ο Πέδρο Μαρτίνς είδε δύο ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στη δράση.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεπέρασε τον κορονοϊό, προπονήθηκε και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου για την αναμέτρηση του "Κλ. Βικελίδης". Το ίδιο ισχύει και για τον αριστερό μπακ, Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και έκανε κανονικό πρόγραμμα. Με άλλα λόγια, εκτός παραμένει ο Βαλμπουενά (θλάση), ο Μπρούμα (έκανε θεραπεία), ο Ραντζέλοβιτς που έχει κορονοϊό και ο Χασάν που συνεχίζει να βρίσκεται στο Κάιρο, έχοντας προσβληθεί κι αυτός από covid.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από το ματς με τον Άρη θα γίνει την Παρασκευή (26/11) το μεσημέρι, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη. Οι "ερυθρόλευκοι" μετά από εννέα παιχνίδια βρίσκονται στην κορυφή με 19 βαθμούς, όσους ακριβώς έχουν και οι "κίτρινοι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ