ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με τριάδα στην άμυνα και Αραμπί στην επίθεση κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία
Ο Αραμπί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λαμία EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (15:00, COSMOTE SPORT 2HD και LIVE από το SPORT24) για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Με 3-4-3 και Αραμπί στην κορυφή οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό (15:00, COSMOTE SPORT 2HD και LIVE από το SPORT24) για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως αναμενόταν, παρατάσσει την ομάδα του με αρκετές αλλαγές. Συγκεκριμένα η άμυνα απαρτίζεται από τους Μπα, Παπαδόπουλο και Μπαγκαλιάνη, στα άκρα θα αγωνιστούν οι Καρμπόβνικ και Ανδρούτσος, με το δίδυμο Σουρλής - Ξενιτίδης στον άξονα. Βαλμπουενά και Βρουσάι θα κινούνται στα εξτρέμ και ο Αραμπί στην κορυφή. Ο Κρίστινσον θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό: Κρίστινσον, Μπαγκαλιάνης, Παπαδόπουλος, Μπα, Ανδρούτσος, Καρμπόβνικ, Ξενιτίδης, Σουρλής, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Ανέστης, Χουχούμης, Κορνέλιους, Μάλης, Μπακαδήμας, Αντούνες, Μάρτενσον, Βέργος, Μεντόσα, Ντουάρτε, Καρέλης.

Μη χάσετε στις 21:00 την Game Night με καλεσμένο τον Ντέμη Νικολαΐδη και σχολιασμό όλων των αναμετρήσεων του Κυπέλλου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ