ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ραμόν και Χάμες στο Βικελίδης για τη ρεβάνς με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet

Ο Ραμόν Ράμος Λίμα
Ο Ραμόν Ράμος Λίμα OLYMPIACOS FC

Γνωστή έγινε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τον Άρη στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet, με τον Μίτσελ να συμπεριλαμβάνει σ' αυτή τον Ραμόν Ράμος. Μέσα και ο Χάμες που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, εκτός έμεινε ο Ρέαμπτσουκ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Βικελίδης την Τετάρτη (25/1, 19:30, COSMOTE SPORT 1 HD και Live από το SPORT24) τον Άρη στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, με την αποστολή των ερυθρολεύκων να γίνεται γνωστή την Τρίτη.

Σ' αυτή συμπεριλήφθηκε το νέο μεταγραφική απόκτημα της πειραϊκής ομάδας, Ραμόν Ράμος, ενώ μέσα είναι κι ο Χάμες Ροντρίγκες που αντιμετώπιζε ενοχλήσεις. Πρώτη παρουσία και για τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο από την Β' ομάδα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρέαμπτσουκ που ταλαιπωρείται από κόπωση στο αριστερό ισχίο και μένει να δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ θυμίζουμε ότι ο Μίτσελ δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μαρσέλο και Ρέτσο. Στη ρεβάνς με τον Άρη δεν παίζει ούτε ο Κασάμι λόγω σύσπασης στον αριστερό τετρακέφαλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Σωκράτης, Ροντινέι, Σισέ, Οντόι, Χρυσόπουλος, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Φορτούνης, Χάμες, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά, Ίνμπομ Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ