ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Παπασταθόπουλο κόντρα στον Αστέρα, χωρίς Σα και Φορτούνη

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Αστέρας/21-04-2021
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος από το παιχνίδι Ολυμπιακός - Αστέρας/21-04-2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα (9/5, 17:15, Novasports 2HD) με τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο, Χοσέ Χολέμπας και Γιώργο Μασούρα να επιστρέφουν στην αποστολή. Εκτός Σα, Φορτούνης και Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Αστέρα την Κυριακή (9/5, 17:15, Novasports 2HD, SPORT 24) για τα playoffs της Super League Interwetten. Οι ερυθρόλευκοι το Σάββατο (8/5) ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για την Τρίπολη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπεριέλαβε τον νεαρό τερματοφύλακα Θανάση Παπαδούδη στην αποστολή των ερυθρόλευκων, ενώ ξανά βρίσκεται στη λίστα ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος.

Στην αποστολή επέστρεψαν οι Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, ενώ εκτός παρέμειναν οι Κρίστινσον και Κένι Λαλά. Εκτός έμειναν επίσης οι Εμβιλά, Φορτούνης και Σα για λόγους ξεκούρασης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Καραργύρης, Παπαδούδης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Καλογερόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Μπρούμα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ