ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με όλους τους ποδοσφαιριστές στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ του Αραμπί κόντρα στον ΠΑΣ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν γκολ του Αραμπί κόντρα στον ΠΑΣ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (12/5, 19:30, Novasports 2HD) συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα όλους τους ποδοσφαιριστές ακόμη και τους τραυματίες ενόψει της φιέστας.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (12/5, 19:30, Novasports 2HD, SPORT 24) για την 9η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Αμέσως μετά απ' τη λήξη του παιχνιδιού οι ερυθρόλευκοι θα γιορτάσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς την Τρίτη (11/5) ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς, με τον Πορτογάλο τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται όλο το ρόστερ, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των τραυματιών ενόψει και της φιέστας. Στη λίστα υπάρχουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο Νικόλης και ο Καλογερόπουλος, που δεν αποκλείεται να πάρουν ξανά χρόνο συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή των ερυθρόλευκων: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Καλογερόπουλος, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ