ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Μασούρα, Μπα, Ανδρούτσο και Κούντε βασικούς κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Μασούρας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς
Ο Μασούρας στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Ολυμπιακός για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (11/9, 18:15, Novasports 2HD, LIVE SPORT24). Βασικοί οι Μασούρας, Μπα, Ανδρούτσος και Κούντε, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Παπασταθόπουλος.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Απόλλωνα Σμύρνης (11/9, 18:15, Novasports 2HD, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten. Λίγη ώρα πριν απ' την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα του με 4-2-3-1. Βασικός θα αγωνιστεί ο Ουσεϊνού Μπα στο πλευρό του Σισέ με τον Παπασταθόπουλο στον πάγκο. Την ίδια ώρα τη θέση του Καρμπόβνικ πήρε ο Ανδούτσος. Επίσης, στο βασικό σχήμα βρίσκεται και ο Κούντε ως παρτενέρ του Μπουχαλάκη, ενώ στα εξτρέμ τοποθετήθηκε και ο Μασούρας, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Μασούρας, Τικίνιο.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα: Κότσαρης, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Ματέι, Ιωαννίδης, Σλίβκα, Τουτουαρίμα, Κάστρο, Άλβες, Τσιλούλης, Λα Πάρα

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ