ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο, Πασχαλάκη και Ουί Τζο Χουάνγκ η αποστολή κόντρα στην Καραμπάγκ

Ο Μαρσέλο στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Μαρσέλο στην παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό PHOTO CREDITS: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι απέναντι στην Καραμπάγκ (6/10, 22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE SPORT24) με τον Μαρσέλο, τον Πασχαλάκη και τον Ουί Τζο Χουάνγκ να είναι στη διάθεση του Μίτσελ.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καραμπάγκ (6/10, 22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με προπόνηση στον Ρέντη την Τετάρτη (5/10) και ανακοίνωσαν αποστολή.

Ο Μαρσέλο βρίσκεται στη διάθεση του Μίτσελ για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Μαζί του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο Ουί Τζο Χουάνγκ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, όπως είχε δηλώσει στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός προπονητής.

Εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίας Αραμπί, Μπα και Ρέτσος, όπως και ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα από τον Πασχαλάκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Βρσάλικο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ