ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Λόπες, Μπουχαλάκη και Μπα κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Ρόνι Λόπες στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό
Ο Ρόνι Λόπες στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό INTIME SPORTS

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (4/12, 19:30, COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24). Με Ρόνι Λόπες, Μπουχαλάκη και Μπα στο βασικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (4/12, 19:30, COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε η γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Μπα στο πλευρό του Σισέ αντί του Παπασταθόπουλου. Στο κέντρο θα αγωνιστεί ο Μπουχαλάκης με τον Μαντί Καμαρά να μένει στον πάγκο. Στα εξτρέμ προτιμήθηκε ο Λόπες. Με σχηματισμό 4-2-3-1 οι ερυθρόλευκοι.

Αναλυτικά οι επιλογές του Μαρτίνς: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Λόπες, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο: Τζολάκης, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Βρουσάι, Μάρκοβιτς, Βαλμπουενά, Τικίνιο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ