ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με καινούργια άκρα στον κρίσιμο Φεβρουάριο

Ολυμπιακός: Με καινούργια άκρα στον κρίσιμο Φεβρουάριο
INTIME SPORTS

Μετά τις μεταγραφές των Ρόντινεϊ, Ραμόν, Κανός και Μπουτούτσι ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί στη συνέχεια της σεζόν με νέα πρόσωπα στα άκρα του.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις κινήσεις του την χειμερινή μεταγραφική περίοδο ενισχύοντας τα πλάγια της άμυνας και της επίθεσής του με την απόκτηση των Ρόντινεϊ, Ραμόν, Κανός και Μπουτούτσι.

Πλέον, είναι ανοιχτή η αγορά των ελεύθερων μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου, με τους ερυθρόλευκους να έχουν πάντα ανοιχτά τα μάτια τους για το ενδεχόμενο προσθήκης στο κέντρο της άμυνας.

Η πειραϊκή ομάδα, λοιπόν, μπαίνει με καινούργια άκρα στον κρίσιμο αγωνιστικά Φεβρουάριο και, γενικά, στη «μάχη» της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στο πρόγραμμα για να το διαπιστώσει.

Ο Ολυμπιακός έχει να δώσει έξι αγώνες μέσα σε διάστημα 25 ημερών, εκ των οποίων τα τέσσερα στο πρωτάθλημα εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (5/2), του Παναιτωλικού στο Καραϊσκάκης (13/2), της Λαμίας στη Φθιώτιδα (19/2) και του Παναθηναϊκού στο Φάληρο (25/2) και τα άλλα δύο στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (στις 9/2 και στις 28/2-2/3).

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του αυτή τη στιγμή τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ μέσα σε πέντε εικοσιτετράωρα και στο τέλος του μήνα θα έχει τα δύο σερί ματς με τον Παναθηναϊκό και τον αγώνα ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης.

Πρόκειται για ματς που θα κρίνουν πολλά σχετικά με το αν η πειραϊκή ομάδα πλησιάσει κι άλλο στην κορυφή και μπει πιο γερά στο πρωτάθλημα και, βέβαια, αν θα βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου διεκδικώντας τον τίτλο.

Η ουσία είναι ότι οι ερυθρόλευκοι στην προσπάθεια υλοποίησης των στόχων τους ενίσχυσαν τον ρόστερ τους με τέσσερις έτοιμοι ποδοσφαιριστές στα πλάγια της επίθεσης. Διότι, τόσο ο Ρόντινεϊ και ο Ραμόν όσο ο Κανός και Μπούτουτσι ήρθαν στην Ελλάδα έχοντας παιχνίδια στα πόδια τους και ρυθμό για να μπουν άμεσα στην εξίσωση της ενδεκάδας και να προσφέρουν.

Το ζητούμενο είναι η άμεση προσαρμογής τους στο νέο περιβάλλον και στον τρόπο παιχνιδιού της πειραϊκής ομάδας και αυτό αφορά τους δύο τελευταίους που αποκτήθηκαν τις τελευταίες ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μίτσελ έχει πλέον τη δυνατότητα να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο και να διαφοροποιεί τα πλάνα του ανάλογα με τον αντίπαλο και την δυσκολία του κάθε αγώνα.

Διότι, έχει πια και πολύ καλούς εξτρέμ (Κανός, Μπουτούτσι, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες) και «δεκάρια» (Χάμες, Μπιέλ, Φορτούνης) και πλάγιους μπακ (Ρόντινεϊ, Βρουσάι και Ανδρούτσο δεξιά, Ραμόν, Ρέαμπτσιουκ και Μαρσέλο αριστερά). Πλέον, η μπάλα είναι στα χέρια του Ισπανού τεχνικού και στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ