ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Γκάρι Ροντρίγκες πρώτη φορά βασικό κόντρα στον ΠΑΟΚ, στον πάγκο ο Μπουχαλάκης

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό
Ο Γκάρι Ροντρίγκες στην αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Ροντρίγκες ξεκινάει βασικός, στον πάγκο ο Μπουχαλάκης.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:30, 24/10, NOVASPORTS PRIME, LIVE και με ηχητική περιγραφή για πρώτη φορά στο Matchcenter του SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθούν οι ερυθρόλευκοι.

Οι ερυθρόλευκοι παρατάσσονται με σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Γκάρι Ροντρίγκες βασικό για πρώτη φορά στα εξτρέμ, με τον Αγκιμπού Καμαρά να κινείται πίσω από Αραμπί και τον Μασούρα στο άλλο άκρο. Στον πάγκο έμεινε ο Μπουχαλάκης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Εμβιλά, Ροντρίγκες, Α. Καμαρά, Μασούρας, Αραμπί

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Ονιεκούρου, Κούντε, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Σοάρες, Παπαδόπουλος.

Στην Game Night της Κυριακής, ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ σχολιάζουν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ ο Παντελής Διαμαντόπουλος μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το "Γ. Καραϊσκάκης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ