ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Εμβιλά βασικό και Αγκιμπού Καμαρά στα άκρα της επίθεσης η ενδεκάδα κόντρα στην Άιντραχτ

Ο Γιαν Εμβιλά στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ
Ο Γιαν Εμβιλά στην αναμέτρηση με την Αντβέρπ INTIME

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άιντραχτ (22:00, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24). Βασικός ο Εμβιλά, στα άκρα της επίθεσης ο Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άιντραχτ (22:00, COSMOTE SPORT 2HD και LIVE στο SPORT24) στο Deutsche Bank Park για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1, με τον Εμβιλά βασικό στο πλευρό του Μπουχαλάκη στον άξονα. Μπροστά τους αγωνίζεται ο Μαντί Καμαρά, ενώ στα επιθετικά άκρα θα κινούνται Αγκιμπού Καμαρά και Μασούρας. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αραμπί. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν άλλαξε κάτι στην άμυνα σε σχέση με το ματς στα Γιάννινα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αραμπί

Στον πάγκο: Τζολάκης, Ονιεκούρου, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μπα, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλος, Σουρλής.

Μη χάσετε στις 00:00 την Game Night με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ για τις ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ