ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με Ελ Αραμπί, Ραφίνια και Χολέμπας κόντρα στον Άρη

Ολυμπιακός: Με Ελ Αραμπί, Ραφίνια και Χολέμπας κόντρα στον Άρη
Ο Αραμπί στο νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου (28/11) με τον Άρη και συμπεριέλαβε σε αυτή τόσο τον Ελ Αραμπί όσο και τους Χολέμπα, Ραφίνια.

Επιστροφές στην αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ελ Αραμπί και Χολέμπας. Επίσης στους 22 που πήρε μαζί του ο Πορτογάλος συμπεριέλαβε και τον Ραφίνια και θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα τον χρησιμοποιήσει η όχι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Με προπόνηση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Super League Interwetten (Σαββάτο 19:30, novasports2HD).

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Πέπε, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Τιάγκο Σίλβα, Βρουσάι, Φορτούνης, Κάιπερς, Ελ Αραμπί".

Εκτός της αποστολής του Ολυμπιακού μεταξύ άλλων έμειναν οι Χασάν και Ραντζέλοβιτς που είχαν κορονοϊό, οι Βαλμπουενά και Μπρούμα που είναι τραυματίες αλλά και οι Βινάγκρε, Ανδρούτσος και Μπρούνο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ