ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Με αλλαγές η ενδεκάδα κόντρα στο Βόλο, βασικοί Ροντρίγκες και Λόπες

Ο Γκάρι Ροντρίγκες σε αγώνα του Ολυμπιακού
Ο Γκάρι Ροντρίγκες σε αγώνα του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού (28/11, 15:00, Novasports Prime, LIVE SPORT24) απέναντι στον Βόλο. Με αρκετές αλλαγές οι ερυθρόλευκοι, Γκάρι Ροντρίγκες και Ρόνι Λόπες βασικοί.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Γ. Καραϊσκάκης τον τον Βόλο (28/11, 15:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) στο Καραϊσκάκης για την 11η αγωνιστική της Super League Interwetten. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Οι ερυθρόλευκοι παρατάσσονται με αλλαγές. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίζονται Σισέ και Μπα, με τον Μπουχαλάκη να τοποθετείται δίπλα από τον Εμβιλά στον άξονα. Οι διαφοροποιήσεις στην επιθετική γραμμή είναι αρκετές, καθώς στα εξτρέμ θα κινούνται Ροντρίγκες και Λόπες με τον Τικίνιο στην κορυφή.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες, Ρόνι Λόπες, Τικίνιο.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Μάρκοβιτς, Βαλμπουενά.

Μη χάσετε την Game Night στις 21:30 για το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης και τους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ