ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Χωρίς Σα και Βαλμπουενά η αποστολή για τον Άρη

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο για την Super League
Ο Ματιέ Βαλμπουενά με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Βόλο για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Άρη και μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστή την αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός οι Σα και Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο την κατάκτηση της Super League για δεύτερη διαδοχική σεζόν και 46η συνολικά και τη διάκριση στην Ευρώπη όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League απέναντι στην Άρσεναλ, ταυτόχρονα όμως θέλει να πετύχει και στον έτερο στόχο του στην Ελλάδα, το Κύπελλο.

Είναι άλλωστε η ομάδα που το κατέκτησε πέρυσι (απέναντι στην ΑΕΚ) και το βράδυ της Πέμπτης (4/3, 20:00, COSMOTE SPORT 1 HD) θα προσπαθήσει στο χορτάρι του "Κλεάνθης Βικελίδης" να υπερασπιστεί το 2-1 απέναντι στον Άρη στο Καραϊσκάκης για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Το μεσημέρι της Τετάρτη (3/3) οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμμετέχουν 22 παίκτες από την οποία απουσιάζουν οι Σα και Βαλμπουενά καθώς και οι τραυματίες Σεμέδο, Βρουσάι και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η ερυθρόλευκη αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Σουρλής, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ