ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ματιές σε Λουιζάο από τους ερυθρόλευκους

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ματιές σε Λουιζάο από τους ερυθρόλευκους

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε επαφές με τη Σάο Πάουλο για την απόκτηση του Λουιζάο. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη βραζιλιάνικη ομάδα έως τις 31 Ιανουαρίου του 2023.

Επαφές με τη Σάο Πάουλο για την απόκτηση του Λουίς Γκουστάβο Ολιβέιρα Ντα Σίλβα ή γνωστού ως Λουιζάο έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία.

Ο Λουιζάο είναι 20 ετών (8/3/2002), αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2023. Δηλαδή, μένει ελεύθερος σε λιγότερο από πεντέμισι μήνες, που σημαίνει πως μπορεί να υπογράψει από τώρα ως ελεύθερος για τον Ιανουάριο.

Η Σάο Πάουλο έχει προσπαθήσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, χωρίς όμως επιτυχία για την ώρα. Γι΄ αυτό τον λόγο υπάρχουν σκέψεις για πώληση άμεσα του νεαρού αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Ο Λουιζάο τους τελευταίους 3,5 μήνες έχει παίξει σε 12 παιχνίδια της Σάο Πάουλο.

Το ανασταλτικό στην περίπτωση του Βραζιλιάνου στόπερ είναι, αφενός μεν ότι τον διεκδικούν πολλές καλές ομάδες, αφετέρου δε ότι πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ, καθώς δεν διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο.

Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει ζητήσει αριστεροπόδαρο στόπερ και η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται σε επαφές με δύο – τρεις κεντρικούς αμυντικούς που αγωνίζονται στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Σχετικά, με τον Άλβαρο Γκονθάλεθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο 32χρονος Ισπανός αμυντικός, που έμεινε ελεύθερος από τη Μαρσέιγ, αποδέχτηκε την πρόταση της Ετιφάκ για διετές συμβόλαιο με αποδοχές δύο εκατομμύρια δολάρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ