ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαρτίνς: "Δεν προσαρμόστηκε ο Λοβέρα, θέλουμε να δουλέψουμε πάνω στον Κάιπερς"

Ο Μάξι Λοβέρα στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος
Ο Μάξι Λοβέρα στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος EUROKINISSI

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε με δηλώσεις του ο Λοβέρα δεν προσαρμόστηκε στην ελληνική πραγματικότητα, ενώ σκέφτεται να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον Κάιπερς.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (7/2, 17:15) τον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική της Super League Interwetten. Με φόντο το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στον Λοβέρα και τον Κάιπερς.

Για τον 21χρονο Αργεντίνο, ο οποίος παραχωρείται δανεικός στην Ρασίνγκ, τόνισε ότι δεν προσαρμόστηκε στην ελληνική πραγματικότητα. Επιπλέον, μίλησε και για τον Κάιπερς τονίζοντας ότι έχει κερδίσει τη θέση του σαν τρίτος επιθετικός με την αξία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς:

Για τον Λοβέρα: "Η ποιότητα του Λοβέρα είναι αναμφισβήτητη, έχει πολλά να δώσει στο ποδόσφαιρο, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Στον Ολυμπιακό είχε θέμα προσαρμογής. Δεν προσαρμόστηκε στην πραγματικότητα που λέγεται Ολυμπιακός και στην πραγματικότητα που λέγεται ελληνικό πρωτάθλημα. Είχε δυσκολίες να βρει χώροι σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός που έχει παίκτες όπως ο Ποντένσε, ο Φορτούνης και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον επαγγελματισμό του. Είχε άψογη συμπεριφορά, προσπαθούσε απεριόριστα. Δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί. Ποιος ξέρει; Μπορεί στο μέλλον να επιστρέψει πολύ πιο ώριμος και πιο έτοιμος. Θέλουμε να έχει πολλά παιχνίδια, θέλουμε να βρει χώρο να παίξει, για να δείξει το ταλέντο του".

Για τον Κάιπερς: "Ο Κάιπερς είχε όντως υψηλό ανταγωνισμό με Ελ Αραμπί και Χασάν μπροστά του, αλλά είχε και τον Σουντανί τον οποίο προσπέρασε. Είχε τρεις παίκτες μπροστά του και ήταν τέταρτος στη σειρά. Ο Σουντανί έπαιξε σαν επιθετικός, αλλά και σε άλλες θέσεις προσπαθώντας βρει παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνιμο πρόβλημα. Οι παίκτες θέλουν να βρίσκουν χώρο. Ο Κάιπερς έχει πολύ καλό χαρακτήρα και προσωπικότητα, δουλεύει πολύ και είναι χαρισματικός. Μας αρέσουν αυτοί οι παίκτες. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω του. Έχει ήδη κερδίσει τη θέση του σαν τρίτος επιθετικός με την αξία του. Σκεφτόμαστε να τον χρησιμοποιήσουμε και να του δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ