CHAMPIONS LEAGUE

Βίλας-Μπόας: "Δική μου η ευθύνη"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÌÁÑÓÅÉÃ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / ÏÓÖÐ - ÌÁÑÓÅÉÃ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Μαρσέιγ από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι είναι νωρίς να γίνουν προβλέψεις από την 1η αγωνιστική του Champions League.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της Μαρσέιγ από τον Ολυμπιακό, απέφυγε να επιρρίψει ευθύνες στους παίκτες του και τόνισε ότι είναι νωρίς να γίνουν προβλέψεις από την πρώτη μόλις αγωνιστική του Champions League.

"Νομίζω πως είχαμε κακοτυχία στο τέλος. Ήταν ισορροπημένο ματς με 10 φάσεις για κάθε ομάδα. Δυσκολευτήκαμε στο πρέσινγκ αλλά οι λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός έβαλε πρώτος γκολ έστω και προς το τέλος και νίκησε. Όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα έπαιρνε το ματς και έτσι έγινε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο βρήκαμε ανοιχτούς χώρους. Μας... πρόλαβε η κούραση. Η επίθεσή μας δεν είχε μία εικόνα όπως τη θέλαμε και για αυτό κάναμε αλλαγές. Δεν ψάχνω δικαιολογίες ή να ρίξω κάπου τις ευθύνες.

Ο Ολυμπιακός έπαιζε εντός έδρας που είναι βασικό. Και η Πόρτο είναι στους μηδέν βαθμούς. Ακόμα είναι νωρίς. Θέλαμε τουλάχιστον τον έναν βαθμό αλλά δεν τα καταφέραμε. Εγώ πάντα προστατεύω την ομάδα. Εάν δεν είναι ικανοί η ευθύνη είναι δική μου. Θα δούμε τι θα γίνει με τη Σίτι, μία πολύ δυνατή ευκαιρία. Σήμερα όλοι πίστευαν ότι το ματς θα έληγε 0-0. Εγώ είμαι ο υπεύθυνος. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς με λίγες ευκαιρίες", υποστήριξε ο Πορτογάλος προπονητής.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ