ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Λέει πρόωρο αντίο ο Σουντανί

Ο Χιλάλ Σουντανί με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα κόντρα στην Λαμία για την Super League
Ο Χιλάλ Σουντανί με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε αγώνα κόντρα στην Λαμία για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Ο 33χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός, Χιλάλ Σουντανί, θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό έξι μήνες πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, καθώς δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Χιλάλ Σουντανί με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2019 να ήταν διετούς διάρκειας, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν θα πορευτούν μαζί μέχρι το φινάλε της φετινής σεζόν.

Ο 33χρονος Αλγερινός μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει άμεσα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και ανατροπής της τελευταίας στιγμής- παρελθόν από τους Πειραιώτες, με τον ίδιο να είναι δυσαρεστημένος με το μικρό χρόνο συμμετοχής που έχει πάρει από τον Πέδρο Μαρτίνς μετά την επιστροφή του από τραυματισμό και να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει.

Μετά από το ματς με τον Παναιτωλικό, Σουντανί και Μαρτίνς είχαν τετ α τετ, όπου εκεί ο πρώτος διαπίστωσε πως θα έχει ελάχιστες ευκαιρίες από εδώ και τώρα από τη στιγμή που λογίζεται ως τρίτος επιθετικός πίσω από το εξαιρετικό δίδυμο των Αραμπί και Χασάν.

Το γεγονός αυτό τον ώθησε στην απόφαση να ζητήσει να φύγει πριν λήξει το συμβόλαιό του, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε η φόρμουλα και ο Αλγερινός επιθετικός θα αποχαιρετίσει τους Πειραιώτες έξι μήνες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας (25/1) φέρεται να πήγε στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη και να είπε αντίο στους συμπαίκτες του, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να αναχωρήσει με προορισμό την Κροατία, όπου έχει σπίτι, για να αρχίσει την αναζήτηση για το νέο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του.

Σημειώνεται πως τη φετινή σεζόν μετρούσε 2 γκολ σε 10 ματς ενώ συνολικά έχει να επιδείξει 9 γκολ και 5 ασίστ στα 31 ματς που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ