ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κρίνεται στο φώτο φίνις του Κασάμι, αποφασίζει ο Μίτσελ ποιους παίκτες θα κόψει

Ο Παϊτίμ Κασάμι από φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο | 20 Ιουλίου 2016
Ο Παϊτίμ Κασάμι από φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο | 20 Ιουλίου 2016 EUROKINISSI

Ο Μίτσελ θα αποφασίσει τις επόμενες ώρες για το ποιους παίκτες θα "κόψει", ενώ την ίδια στιγμή αναμένεται σε συνεργασία με τη διοίκηση του Ολυμπιακού θα αποφανθεί αν θα προχωρήσει η πειραϊκή ΠΑΕ στην απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. 

Δύο εικοσιτετράωρα απομένουν πλέον για το ντεμπούτο του Μίτσελ στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο του Ολυμπιακό, αλλά πέρα από τα αγωνιστικά και την προετοιμασία των ερυθρόλευκων για τον αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Καραϊσκάκης (2/10, 16:00, COSMOTE SPORT 1, LIVE SPORT24), ο Ισπανός τεχνικός έχει να ασχοληθεί με άλλα δύο ζητήματα.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού σε συνεργασία με τον Μίτσελ θα αποφασίσουν μέσα στις επόμενες ώρες αν θα προχωρήσει η πειραϊκή ΠΑΕ στην απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ελβετός μέσος βρίσκεται στην τελευταία εβδομάδα στην Αθήνα, περιμένοντας τον Ολυμπιακό τη στιγμή που πριν από περίπου 15-20 μέρες οι δύο πλευρές εμφανίζονταν να τα έχουν βρει σε όλα.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν "παγώσει" την υπόθεση, αφενός μεν λόγω της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία, αφετέρου δε εξαιτίας της παρουσίας στη θέση "8" των Ίνμπομ Χουάνγκ, Κούντε, Μπουχαλάκη και Αγκιμπού Καμαρά.

Ο Μίτσελ είχε συνεργαστεί με τον Κασάμι στην πρώτη του θητεία στην πειραϊκή ομάδα και από τη στιγμή που απόψε λήγει η προθεσμία της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους παίκτες στην Ελλάδα, όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες.

Παράλληλα, Παρασκευή (30/9) – Σάββατο (1/10) ο Ισπανός προπονητής θα λάβει τις αποφάσεις του για το ποιους παίκτες θα "κόψει", καθώς όπως έχει δηλώσει επιθυμεί να δουλέψει στον Ρέντη με 24 ποδοσφαιριστές, συν τους τερματοφύλακες.

Αυτή τη στιγμή, ο Μίτσελ έχει 32 παίκτες υπό τις οδηγίες του (συν τους πέντε τερματοφύλακες), που σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσει εκτός οκτώ ποδοσφαιριστές. Και αν αποκτηθεί ο Κασάμι, ο αριθμός θα ανέβει στους εννέα. Εκτός κι αν στο τέλος ο 59χρονος τεχνικός βάλει νερό στο κρασί του και δουλέψει με 25-26 παίκτες και "κοπούν" λιγότεροι.

Μετά και την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών, ο Μίτσελ έχει πια ολοκληρωμένο το παζλ της ομάδας στον Ρέντη και θα ενημερώσει σχετικά τη διοίκηση τις επόμενες ώρες για τις διαθέσεις του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ