ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κλήθηκε στην εθνική Τσεχίας ο Βατσλίκ

Ο Τόμας Βατσλίκ κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας
Ο Τόμας Βατσλίκ κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας PHOTO CREDITS: INTIME

Ο Τόμας Βατσλίκ συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Γιαροσλάβ Ζιλχαβλί για τις δύο αναμετρήσεις της Τσεχίας με Λευκορωσία και Βέλγιο για τα φιλικά του Μουντιάλ, αλλά και για τη φιλική αναμέτρηση με την Ουκρανία.

Ο Τόμας Βατσλίκ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην αναμέτρηση με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα playoffs του Europa League και λίγες ημέρες μετά βρέθηκε εντός των κλήσεων του Γιάροσλαβ Ζιλαχβί για τις αναμετρήσεις του Σεπτεμβρίου.

Η Τσεχία θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία εντός έδρας στις 2 Σεπτεμβρίου, ενώ θα φιλοξενηθεί από το Βέλγιο στις Βρυξέλλες στις 5 Σεπτεμβρίου. Τρεις ημέρες μετά ακολουθεί η φιλική αναμέτρηση με την Ουκρανία.

Ο Βατσλίκ ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Τσεχίας και στο Euro 2020, όπου πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και ήταν ένας εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων του τουρνουά. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μίχαλ Κρμέντσικ είναι στους αναπληρωματικούς και θα δώσει το "παρών" σε περίπτωση που απουσιάσει ένας εκ των Άνταμ Χλόζεκ ή Ματέι Βίντρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΕΧΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ