ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κάθε φορά που σκοράρει ο Μασούρας, οι ερυθρόλευκοι κερδίζουν

Ο Μασούρας πανηγυρίζει με κραυγή το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Ο Μασούρας πανηγυρίζει με κραυγή το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Ο Γιώργος Μασούρας αγωνίζεται στον Ολυμπιακό από τον Ιανουάριο του 2019, έχει σκοράρει συνολικά σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις και οι ερυθρόλευκοι έχουν καταγράψει ισάριθμες νίκες.

Ο Γιώργος Μασούρας έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τον Ολυμπιακό, καθώς σε 15 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχει πετύχει έξι γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ, ενώ με το γκολ κόντρα στον Ιωνικό, εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης, πρόσθεσε στο βιογραφικό του ότι έχει σκοράρει κόντρα σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων των ερυθρολεύκων.

Ωστόσο ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός έχει ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο, καθώς κάθε φορά που βρίσκει δίχτυα ο Ολυμπιακός νικάει, ασχέτως διοργάνωσης από τον Ιανουάριο του 2019, όταν πήρε μεταγραφή στους ερυθρόλευκους από τον Πανιώνιο. Ο Μασούρας έχει συνολικά σκοράρει με τον Ολυμπιακό σε 29 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 36 γκολ, όπως αναφέρει και η ιστοσελίδα της Super League Interwetten.

Το μεγαλύτερο "θύμα" του είναι ο Άρης, καθώς έχει βρει δίχτυα σε πέντε παιχνίδια κόντρα στους κίτρινους. Παράλληλα έχει σκοράρει σε δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Στην Ευρώπη έχει βρει δίχτυα κόντρα σε Αϊντχόφεν και Φενέρμπαχτσε για το Europa League, ενώ για τα προκριματικά του Champions League έχει σκοράρει απέναντι στην Ιστανμπούλ Μπασακσεχίρ και τη Νέφτσι Μπακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ