ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Κατέθεσε έφεση για την ποινή στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Κατέθεσε έφεση για την ποινή στον Βαγγέλη Μαρινάκη
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση για την ποινή στον Βαγγέλη Μαρινάκη και θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος αθλητικός δικαστής εξάντλησε την αυστηρότητά του, επικαλούμενοι και άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League Interwetten τιμώρησε χθες (2/3) τον Βαγγέλη Μαρινάκη με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες, με βάση όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα με τον Άρη. Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ, ενώ η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ 7.000 ευρώ.

Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια, καταθέτοντας έφεση για την συγκεκριμένη ποινή. Στον Ολυμπιακό θα επικαλεστούν ανάλογες περιπτώσεις, όπου οι ποινές δεν ήταν το ίδιο μεγάλες και πως ο συγκεκριμένος αθλητικός δικαστής εξάντλησε την αυστηρότητά του με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Παράλληλα, θα αμφισβητήσουν το γεγονός της εισβολής στα αποδυτήρια των διαιτητών και της εξύβρισης στον Τάσο Σιδηρόπουλο, τονίζοντας πως αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Οι Πειραιώτες θα ζητήσουν να εκδικαστεί ακόμα και την τρέχουσα εβδομάδα η έφεσή τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΠΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ