ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα στον όμιλο του Europa League

Ο Γιώργος Μασούρας κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο Europa League | 21 Οκτωβρίου 2021
Ο Γιώργος Μασούρας κατά τη διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο Europa League | 21 Οκτωβρίου 2021 INTIME

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Europa League μετά την ήττα του με 3-1 από την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη για την 3η αγωνιστική.

Μετά από δύο επιτυχίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε Αντβέρπ (2-1 εντός) και Φενέρμπαχτσε (3-0 εκτός), ο Ολυμπιακός δεν άντεξε το βράδυ της Πέμπτης (21/10) στην Γερμανία και υπέστη την πρώτη του ήττα στο φετινό Europa League χάνοντας δίκαια με 3-1 από την Άιντραχτ.

Ωστόσο, η ισοπαλία στο άλλο ματς του ομίλου μεταξύ της Φενέρμπαχτσε και της Αντβέρπ (2-2) καθώς και τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς στο "Καραϊσκάκης" με Άιντραχτ και Φενέρμπαχτσε επιτρέπουν στους Πειραιώτες να ελπίζουν πως μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση, είτε απευθείας μέσω της 1ης θέσης είτε μέσω μπαράζ με κάποιον 3ο του Champions League μέσα από τη 2η θέση.

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία

*Ο 1ος προκρίνεται στη φάση των 16
*Ο 2ος παίζει σε έξτρα γύρο για την πρόκριση στους 16 με τρίτο από τους ομίλους του Champions League
*Ο 3ος προκρίνεται στον έξτρα γύρο του Europa Conference League
*Ο 4ος αποκλείεται

Οι επόμενες αγωνιστικές

Μη χάσετε στις 00:00 την Game Night με τους Παντελή Βλαχόπουλο, Θέμη Καίσαρη και Τσάρλυ για τις ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ