ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Βαλένθια, η Μπέτις και η Μαγιόρκα καλοβλέπουν τον Μπιέλ

Ο Πεπ Μπιέλ
Ο Πεπ Μπιέλ EUROKINISSI SPORTS

Έντονη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει από τον εκπρόσωπο του Πεπ Μπιέλ. Μετά τη Μαγιόρκα που φέρεται να τον έχει πλευρίσει, αναφορές στην Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Βαλένθια και της Μπέτις.

Έντονη κινητικότητα φαίνεται πως υπάρχει τα τελευταία εικοσιτετράωρα από τον εκπρόσωπο του Πεπ Μπιέλ σε ό,τι αφορά τη διεθνή αγορά και κυρίως την ισπανική.

Πριν από μερικές ημέρες ήταν η Μαγιόρκα που, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία, εμφανιζόταν να έχει πλευρίσει τον επιθετικό του Ολυμπιακού ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Πλέον, αναφορές στην Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Βαλένθια και της Μπέτις για τον αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή της πειραϊκής ομάδας.

Αν μετά τον καπνό θα υπάρξει και "φωτιά" θα φανεί τις προσεχείς ημέρες, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται να έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στη διοίκηση του Ολυμπιακού για την παραχώρηση του 26χρονου παίκτη.

Και αυτό είναι κάπου λογικό, καθώς μόλις προχθές ολοκληρώθηκε το ισπανικό πρωτάθλημα με την Βαλένθια να εξασφαλίζει την παραμονή της στην κατηγορία.

Όλες οι ομάδες είχαν το μυαλό τους στα αγωνιστικά και από σήμερα (5/6) θα αρχίσουν σιγά σιγά να κάνουν τον σχεδιασμό τους για τη νέα περίοδο. Η Μπέτις εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Europa League, ενώ η Μαγιόρκα και η Βαλένθια έμειναν εκτός Ευρώπης.

Ο Κορδόν και ο νέος προπονητής

Η περίπτωση του Μπιέλ, πάντως, δεν είναι εύκολη, καθώς ο Ολυμπιακός πριν από ένα χρόνο έδωσε 6.000.000 ευρώ στην Κοπεγχάγη για να τον αποκτήσει και, λογικά, οι απαιτήσεις του θα είναι αντίστοιχες εφόσον τεθεί θέμα πώλησής του.

Και δεν είναι τόσο ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή, αν η Μαγιόρκα, η Μπέτις ή η Βαλένθια είναι διατεθειμένες να δώσουν τόσο υψηλό ποσό για τον επιθετικό των ερυθρόλευκων.

Επίσης, υπάρχει μία σημαντική παράμετρος στην υπόθεση, που είναι η άποψη του Αντόνιο Κορδόν και του καινούργιου προπονητή, όταν και εφόσον αυτός κλείσει και ανακοινωθεί.

Μπορεί, για παράδειγμα, οι δύο τελευταίοι να επιθυμούν την παραμονή του Μπιέλ. Αυτό θα το γνωρίζουμε μετά την πρόσληψη του τεχνικού.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ισπανός επιθετικός τελείωσε τη σεζόν έχοντας 16 γκολ και επτά ασίστ σε 48 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και την Κοπεγχάγη και δεσμεύεται με συμβόλαο με την πειραϊκή ΠΑΕ έως το καλοκαίρι του 2027.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΠΕΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ