ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η UEFA ξεχώρισε τον Σισέ για την εμφάνισή του κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Παπέ Αμπού Σισέ πανηγυρίζει γκολ του στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Παπέ Αμπού Σισέ πανηγυρίζει γκολ του στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός INTIME

Ο Παπέ Αμπού Σισέ πέτυχε δύο γκολ στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός και η UEFA μέσω του λογαριασμού του Europa League στο Twitter τον ξεχώρισε ως από τους παίκτες με την καλύτερη απόδοση.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αντβέρπ για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (9/12, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD, LIVE SPORT 24). Η UEFA μέσω του λογαριασμού της διοργάνωσης στο Twitter ξεχώρισε τον Παπέ Αμπού Σισέ για την εμφάνισή του στο Ηράκλειο.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων σκόραρε δύο φορές στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ με 3-1. Έτσι, σύμφωνα με την UEFA ήταν από τους κορυφαίους παίκτες που συμμετέχουν στο Europa League αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πέρα από τον Σισέ, ξεχώρισαν ο Σερντάρ Ντουρσούν της Φενέρμπαχτσε με τρία γκολ, ο Πάτρικ Σικ της Λεβερκούζεν με τέσσερα γκολ και μία ασίστ και ο Τσίρο Ιμόμπιλε της Λάτσιο με δύο γκολ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ