ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Τραμπζονσπόρ ενδιαφέρεται για τον Μασούρα, σύμφωνα με τους Τούρκους

Ο Γιώργος Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ο Γιώργος Μασούρας πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η Τραμπζονσπόρ μετά τους Μπακασέτα και Σιώπη θέλει να κάνει δικό της και τον Γιώργο Μασούρα από τον Ολυμπιακό.

Σε συνέντευξη του ο πρόεδρος της Τραμπζονσπόρ, Αχμέντ Αγκάογλου, ανάφερε πως η ομάδα του ενδιαφέρεται να κάνει δικό της ακόμη έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή μετά τον Μπακασέτα και τον Σιώπη.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, αυτός ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι ο Γιώργος Μασούρας. Η Τραμπζονσπόρ θέλει να ενισχυθεί στα άκρα και ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι ψηλά στην ατζέντα της. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως στη λίστα βρισκόταν επίσης και ο Γιώργος Κυριακόπουλος από τη Σασουόλο.

Ο Μασούρας έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2024. Τη φετινή σεζόν με τους ερυθρόλευκους ο 27χρονος εξτρέμ έχει σημειώσει 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχει σκοράρει έξι γκολ, ενώ έχει μοιράσει και τέσσερις ασίστ.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ