ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η πρωταθληματική φωτογραφία του Ζιοβάνι με Τζόρτζεβιτς και Γεωργάτο

Ο Ζιοβάνι ποζάρει μαζί με Τζόρτζεβιτς - Γεωργάτο με το πρωτάθλημα και Κύπελλο του Ολυμπιακού το 2005
Ο Ζιοβάνι ποζάρει μαζί με Τζόρτζεβιτς - Γεωργάτο με το πρωτάθλημα και Κύπελλο του Ολυμπιακού το 2005 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία ημέρα μετά τη φιέστα του Ολυμπιακού για το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του ο λατρεμένος των φίλων των ερυθρολεύκων, Ζιοβάνι, ανέβασε ξεχωριστή φωτό όπου ποζάρει μαζί με Τζόρτζεβιτς - Γεωργάτο μαζί με τα τρόπαια της ομάδας το 2005 (PHOTO).

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης φαντασμαγορική φιέστα για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος της ιστορίας του και σφράγισε ουσιαστικά με αυτήν μία χρυσή 25ετία, αν αναλογιστεί κανείς πως από τη σεζόν 1996-97 μέχρι τώρα οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει τα 21 από τα 25 πρωταθλήματα που έχουν διεξαχθεί!

Σε αυτό το διάστημα της παντοκρατορίας του εντός των συνόρων, οι φίλοι των ερυθρολεύκων έχουν δει παίκτες τεράστιας αξίας να έχουν μετακομίσει στο μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας για να παίξουν ποδόσφαιρο, ωστόσο λίγοι είναι εκείνοι που κατάφεραν να τύχουν καθολικής αποδοχής και αναγνώρισης και ένας εξ αυτών είναι και ο Ζιοβάνι.

Ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος της μπάλας υπηρέτησε για έξι συναπτά έτη τους Πειραιώτες (1999-2005) και προσέφερε άπειρες στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας στους φίλους της ομάδας, ενώ ακόμα και τώρα διατηρεί άρρηκτους δεσμούς μαζί της.

Απτή απόδειξη η φωτογραφία που ανέβασε το πρωί της Πέμπτης (13/5) στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, λίγες ώρες μετά τη γιορτή του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2020-201.

"Καλημέρα" έγραψε στον τοίχο του ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος φορ συνοδεύοντας το μήνυμα με φωτογραφία του από το 2004-05 όπου πόζαρε δίπλα στους Γρηγόρη Γεωργάτο και Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μαζί με τα τρόπαια που είχαν κατακτήσει στο φινάλε της σεζόν.

Για την ιστορία, οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει νταμπλ εκείνη την αγωνιστική περίοδο έχοντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο τιμόνι τους, με το πρωτάθλημα να το κατακτούν την τελευταία αγωνιστική στο "Καυτανζόγλειο" με νίκη 1-0 επί του Ηρακλή και το Κύπελλο να το πανηγυρίζουν επικρατώντας 3-0 του Άρη στο "Παμπελοποννησιακό Στάδιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ