ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η παρουσία του Ραμόν αποφορτίζει τον "εργάτη" Ρέαμπτσουκ ενόψει της κρίσιμης συνέχειας

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ INTIME SPORTS

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ έχει πάρει τις απαραίτητες ανάσες χάρη στην άφιξη του Ραμόν. Ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακούς έχουν και τους δύο ανάγκη ενόψει της κρίσιμης συνέχειας των playoffs.

Η εβδομάδα που διανύουμε, με τη διακοπή λόγω εθνικών, ρίχνει τους αγωνιστικούς ρυθμούς στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το κρίσιμο τετραήμερο των playoffs και τις αναμετρήσεις κόντρα στον Άρη (2/4, 21:00) και τον ΠΑΟΚ (5/4, 21:00) που θα πραγματοποιηθούν στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Αυτή η προετοιμασία διεξάγεται χωρίς τους έντεκα διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ένας από αυτούς που θα ταξίδευαν ήταν ο Όλεγκ Ρέαμπτσουκ. Ωστόσο, ο Μολδαβός αριστερός μπακ έμεινε πίσω εξαιτίας ενοχλήσεων, προκειμένου να είναι έτοιμος για τα επόμενα παιχνίδια, με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία.

Ο Ρέαμπτσουκ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει το βάρος όσο λίγοι τα τελευταία χρόνια. Την περσινή σεζόν ήταν μονάχα πίσω από τον Τόμας Βατσλίκ έχοντας 2.842 αγωνιστικά λεπτά. Φέτος, η κατάσταση δεν είναι και πολύ διαφορετική. Έχει παίξει 1873' και είναι δεύτερος σε λεπτά συμμετοχής πίσω από τον Χουάνγκ (2068').

Ο Μολδαβός μπακ ανήκει στον βασικό κορμό των ερυθρόλευκων και οι αριθμοί δείχνουν πως "εργάζεται" πυρετωδώς για την ομάδα του. Το γεγονός αυτό έφερε και κάποια σημάδια κόπωσης στον Ρέαμπτσουκ κατά τη διάρκεια της σεζόν, πράγμα που επηρέαζε και την απόδοσή του.

Η άφιξη του Ραμόν ξεκούρασε τον Ρέαμπτσουκ

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αναγνώριζαν πως η ενίσχυση στην αριστερή πλευρά της άμυνας ήταν αναγκαία. Έτσι τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι ερυθρόλευκοι έκαναν δικό τους τον Ραμόν. Ο Βραζιλιάνος μπήκε αμέσως στην εξίσωση θέλοντας να δώσει βοήθειες στον Ρέαμπτσουκ.

Ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκανε στις 29 Ιανουαρίου στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Ραμόν αντικατέστησε Μολδαβό στο 74ο λεπτό του παιχνιδιού κόντρα στους Κρητικούς. Ο Μίτσελ είδε πως ο Βραζιλιάνος μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και γι' αυτόν τον λόγο ο Ισπανός μοίρασε από εκεί και ύστερα τον χρόνο μεταξύ των δύο αριστερών μπακ.

Από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και έπειτα, ο Μίτσελ διαχειρίζεται την παρουσία των δύο στην ενδεκάδα. Ο Μολδαβός έχει πάλι την μερίδα του λέοντος, ωστόσο παίρνει τις απαιτούμενες ανάσες. Συγκεκριμένα στα τελευταία οκτώ παιχνίδια στην Stoiximan Super League ο Ρέαμπτσουκ έχει παίξει 425', ενώ ο Ραμόν 305'.

Ο χρόνος συμμετοχής Ρέαμπτσουκ και Ραμόν ανά ματς

  • ΟΦΗ: Ρέαμπτσουκ (74') - Ραμόν (16')
  • ΠΑΟΚ: Ρέαμπτσουκ (90') - Ραμόν (10')
  • Παναιτωλικός: Ραμόν (90')
  • Λαμία: Ραμόν (90')
  • Παναθηναϊκός: Ρέαμπτσουκ (81') - Ραμόν (9')
  • Λεβαδειακός: Ραμόν (90')
  • ΑΕΚ: Ρέαμπτσουκ (90')
  • Βόλος: Ρέαμπτσουκ (90')

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον Ρέαμπτσουκ και τη βοήθεια του Ραμόν

Ο Μίτσελ γνωρίζει πως διαθέτει πλέον δύο αξιόπιστες επιλογές στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ο Ολυμπιακός έχει σίγουρα ανάγκη τον καλό Ρέαμπτσουκ. Είναι από τους ποδοσφαιριστές - βαρόμετρο τα τελευταία χρόνια και χρειάζεται τα ανεβάσματά του και την ενέργειά του, καθώς είναι από τους παίκτες που έχουν δυνατότητα να ανεβάσουν την γραμμή των ερυθρόλευκων.

Δεν παύει όμως ο Μολδαβός να έχει στα πόδια του πολλά λεπτά συμμετοχής. Επομένως, απαιτείται και η διαχείρισή του ειδικά τώρα που τα παιχνίδια των playoffs είναι κρίσιμα και πυκνά, με τον Μίτσελ να ρίχνει στη μάχη αυτούς που είναι περισσότερο έτοιμοι.

Επομένως, ο Ραμόν είναι μία χρήσιμη λύση που μπορεί να δώσει φρεσκάδα και ενέργεια στον Ολυμπιακό, είτε ως αλλαγή κατά τη διάρκεια του αγώνα, είτε από το ξεκίνημα ενός παιχνιδιού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ