ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Νάπολι, ο Μανωλάς και η πιθανή ανταλλαγή Καμαρά - Ουνάς

Ολυμπιακός: Η Νάπολι, ο Μανωλάς και η πιθανή ανταλλαγή Καμαρά - Ουνάς
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Την ώρα που ο Ολυμπιακός χαμηλώνει τα σενάρια για άμεση επιστροφή του Μανωλά που βρίσκεται στη Νάξο με τον -έτοιμο για επιστροφή- Σιόβα, η Νάπολι επιμένει για Καμαρά και οι ερυθρόλευκοι καλοβλέπουν τον Ουνάς.

Μέσα στο παιχνίδι των μεταγραφών είναι πιθανές και οι καραμπόλες. Μια τέτοια μπορεί να προκύψει ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νάπολι, όχι για έναν ούτε για δύο, αλλά για τρεις ποδοσφαιριστές! Στο ρόστερ της ομάδας του ιταλικού Νότου βρίσκονται (τουλάχιστον) δύο ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ οι "παρτενοπέι" έχουν τοποθετήσει στο στόχαστρό τους τον Μαντί Καμαρά.

Ο διεθνής από τη Γουινέα μέσος έχει… δρομολογήσει την επόμενη μέρα έξω από το αθλητικό κέντρο του Ρέντη και με δεδομένη την υπεραξία που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία τρία χρόνια, οι αρμόδιοι του συλλόγου δεν θα του χαλάσουν το χατίρι, αρκεί να φέρει τη σωστή πρόταση. Δεν είναι τυχαίο ότι προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος σε αρκετά παιχνίδια προς το φινάλε της σεζόν, τον άφηνε στον πάγκο, με το μυαλό στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, μέχρι να κουμπώσουν τα νέα κομμάτια.

Η Νάπολι καλοβλέπει τον 24χρονο μέσο, ωστόσο, σε πρώτη φάση και χωρίς να έχει μπει η υπόθεση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, θεωρούν πολλά τα 20 εκατομμύρια που τον κοστολογεί ο Ολυμπιακός. Σκοπεύουν να φτάσουν την προσφορά τους γύρω στα 15 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία στην παρούσα φάση δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του Πειραιά.

Στην κουβέντα, σε αυτό το πρώιμο στάδιο έχει μπει και το όνομα του Αντάμ Ουνάς, του Γαλλοαλγερινού εξτρέμ, ο οποίος διαθέτει πολλά από τα στοιχεία που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς για τα άκρα της επίθεσης. Αριστεροπόδαρος, ζογκλέρ με τη μπάλα, ικανότατος στο ένας με έναν, ο κοντούλης (1.69) εξτρέμ, θεωρείται παίκτης υψηλού επιπέδου. Στο 20άρικο, ωστόσο, που ζήτησε ο Ολυμπιακός για τον Καμαρά, οι Ιταλοί απαίτησαν τα μισά για τον 24χρονο Ουνάς, με αποτέλεσμα η κουβέντα να μείνει στη μέση. Όπως όλα δείχνουν, ωστόσο, θα συνεχιστεί πολύ σύντομα με τον μεγαλοατζέντη Μίνο Ραϊόλα να κινεί τα νήματα...

Περίπτωση τράμπας σε αυτή την περίπτωση μπορεί να τεθεί, αν βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό σκέλος. Σε τέτοια κουβέντα, ωστόσο, δεν έχει μπει στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός, καθώς ο Κώστας Μανωλάς είναι απλησίαστος. Το SPORT24 έχει εξηγήσει αναλυτικά εδώ και καιρό για ποιο λόγο στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού είναι από πολύ δύσκολο έως απίθανο να επιστρέψει στα παλιά λημέρια. Έχει συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια, αμείβεται με 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, οπότε τα περιθώρια για να γίνει κάτι άμεσα τοποθετούνται στην κατηγορία του ανέφικτου.

Ο Μανωλάς βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του, Νάξο και κάνει διακοπές παρέα με έναν άλλο πρώην ερυθρόλευκο, τον Δημήτρη Σιόβα. Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και καιρό, το αρχικό πλάνο στην Πλατεία Αλεξάνδρας προβλέπει Σιόβα φέτος και Μανωλά από του χρόνου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα υλοποιηθεί, αλλά προς τα εκεί είναι η κατεύθυνση… Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε μια πιθανή συμφωνία για τον Καμαρά, θα ανοίξει ακόμη περισσότερο ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ των δύο συλλόγων. Όχι μόνο για τον Ουνάς, αλλά και για τον Μανωλά, για τον οποίο, ωστόσο, και πηγές της ΠΑΕ ξεκαθάρισαν πως δεν τίθεται θέμα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ